Άλεξ. Σακελλαρίου στο irafina.gr: Το τρίαθλο, η Θύελλα και η νέα συμφωνία

Με επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα, στη Λίμνη Δόξα του Φενεού το σπριντ τρίαθλο της Transition Sports. Στον αγώνα πήρε μέρος και ο Αλέξανδρος Σακελλαρίου, ο γυμναστής της Θύελλας Ραφήνας, ο οποίος στην μέχρι τώρα θητεία του στους Λιγνιτωρύχους είναι ένα πρόσωπο πολύ αγαπητό στη Ραφήνα.

alex sakellariou2

Το irafina.gr μίλησε με τον Αλέξανδρο, ο οποίος μας είπε για τον αγώνα:

«Κάθε χρόνο τέτοια εποχή κατεβαίνω στους αγώνες, όποτε μπορώ φυσικά. Βασικά παίρνω μέρος περισσότερο για την συμμετοχή και την εμπειρία. Δεν με απασχολεί η θέση που θα τερματίσω. Ούτως ή άλλως συμμετέχουν εν ενεργεία αθλητές, οι οποίοι καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις». (Δείτε τα αποτελέσματα εδώ)

alex triathlo feneos2

alex triathlo feneos3

Με την Θύελλα τι γίνεται θα σε δούμε στη Ραφήνα;

«Θα συμμετέχω στην ομάδα αλλά από μακριά και με λίγες μέρες παρουσίας. Έχω συμφωνήσει με τον Θρίαμβο Αθηνών μια και είχα καλύτερη οικονομική πρόταση. Δεν θα χαθούμε όμως, θα με βλέπετε στη Ραφήνα έτσι και αλλιώς. Δεν σταματάει η συνεργασία με την ομάδα της Θύελλας».

Έχουμε μπερδευτεί θα είσαι τελικά στη Θύελλα;

«Θα είμαι γυμναστής όπως σας είπα, σε συνεργασία πάντα με τον Πέτρο Τσιγκούλη. Απλά δεν θα έχω καθημερινή παρουσία. Απλά έπεσε το μπάτζετ, θα βοηθάω όσο μπορώ, αλλά όχι όπως πέρσι γιατί θα είμαι στον Θρίαμβο. Με τιμά ιδιαίτερα ότι παρόλα αυτά με θέλουν στην ομάδα και από την μεριά μου θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα».

thiella coach team

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.