Άρωμα κινηματογράφου με «Festen» & «Marvin’s Room» επί σκηνής τον Ιανουάριο

Η πολυβραβευμένη ταινία του Τόμας Βίντερμπεργκ –ένα από τα κορυφαία φιλμ της τελευταίας 15ετίας και ίσως το καλύτερο του »Δόγματος 95′»- FESTEN (Οικογενειακή Γιορτή) μεταφέρεται επί σκηνής σε σκηνοθεσία Μιχάλη Πανάδη.

Ένα αριστοτεχνικό εκρηκτικό ψυχολογικό θρίλερ, μια σκοτεινή κωμική γιορτή που δε θα ξεχάσει ποτέ κανείς.

Ο Χέλγκε γιορτάζει τα εξηκοστά του γενέθλια σε ένα απομονωμένο παλιό σπίτι της δανέζικης εξοχής, έχοντας συντροφιά την αγαπημένη του οικογένεια –τη γυναίκα του, τα παιδιά του, συγγενείς και φίλους. Ο Κρίστιαν, ως μεγαλύτερος γιός, θα κάνει την πρώτη πρόποση. Παγιδευμένοι στο σπίτι της οικογένειας, οι καλεσμένοι θα έρθουν αντιμέτωποι με ακραίες αποκαλύψεις και απαγορευμένες αλήθειες, που θα ταράξουν συθέμελα την οικογενειακή γαλήνη και τον καθωσπρεπισμό της αστικής τάξης.

Baumstrasse Σερβίων 08 Βοτανικός (Μετρό Μεταξουργείο) Πληροφορίες-κρατήσεις: 6983 31330 Πρεμιέρα: Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016 | Παραστάσεις έως και 08 Μαρτίου κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.15 Διάρκεια: 90′ (χωρίς διάλειμμα) Είσοδος: 12€ (γενική είσοδος), 8€ (μειωμένο) *Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 17 ΕΤΩΝ

Το πολυβραβευμένο οικογενειακό δράμα του Scott McPherson, MARVIN’S ROOM παρουσιάζεται από τις 08 Ιανουαρίου και για πρώτη φορά στην Ελλάδα στον Πολυχώρο VAULT.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Δημήτρης Καρατζιάς, ενώ στους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι οι Αθηνά Τσιλύρα και Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Marvins castΟ Χανκ μαθαίνει από τη μητέρα του, Λι, την ύπαρξη της θείας του Μπέσυ, που πάσχει από λευχαιμία και χρειάζεται μυελό των οστών για μεταμόσχευση.

Η Μπέσυ ζει στην Φλόριντα, όπου φροντίζει την ανάπηρη θεία της, Ρουθ και τον κατάκοιτο πατέρα της, Μάρβιν. Με αφορμή την ασθένεια της Μπέσυ η οικογένεια ξαναενώνεται και οι δύο αδερφές ξανασυναντιούνται ύστερα από 18 χρόνια: είχαν να βρεθούν από τότε που ο πατέρας τους είχε πάθει το πρώτο εγκεφαλικό. Η μία αποφάσισε να αφιερώσει όλη τη ζωή της στη φροντίδα αυτών των ανθρώπων και η άλλη να κυνηγήσει τα όνειρα της. Η Μπέσυ έμεινε με την οικογένειά της και η Λι αποφάσισε να φτιάξει τη δική της.

Το καθήκον και τα πρέπει από τη μια, τα θέλω από την άλλη. Δύο εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες που είναι αδύνατο να μην οδηγηθούν σε σύγκρουση. Η αρρώστια τώρα της Μπέσυ γίνεται η χαμένη ευκαιρία να ξαναβρούν η μια την άλλη, να ξαναχτίσουν τη σχέση τους από την αρχή, να κερδίσουν το χαμένο χρόνο, να παραμερίσουν όλα αυτά που τις χώρισαν και να δουν τη ζωή τους από διαφορετική οπτική γωνία.

Όλα αυτά μέσα από την αφήγηση του Χανκ σήμερα, 25 χρόνια μετά: ο 43χρονος πια Χανκ μας αφηγείται την ιστορία του και τον τρόπο που η Μπέσυ του άλλαξε τη ζωή, με τη στάση της, την ανιδιοτελή της αγάπη, τη δοτικότητα και αιδιοδοξία της.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VAULT Theatre Plus Μελενίκου 26 Γκάζι, Βοτανικός Τηλέφωνο: 213-0356472 – 6949 534889 Πρεμιέρα: Παρασκευή 08 Ιανουαρίου 2016 έως 24 Απριλίου 2016 Παραστάσεις: Παρασκευή & Σάββατο στις 21.00, Κυριακή στις 18.00 Διάρκεια: 100′ (χωρίς διάλειμμα) Είσοδος: 12€ (τιμή προπώλησης), 15€ (γενική είσοδος), 10€ (μειωμένο, ανεργίας)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.