Έτσι συνέλαβαν τους… «περιπτεράκηδες» στη Ραφήνα

Σας είχαμε ενημερώσει πριν από λίγες μέρες για την επιτυχία της αστυνομίας να συλλάβει τους δράστες που χτύπησαν το Αναψυκτήριο στο Πάρκο του Καραμανλή. Από εκείνη την μέρα ψάξαμε όμως και μάθαμε λεπτομέρειες, οι οποίες δεν είναι γνωστές μέχρι σήμερα.

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με τις πληροφορίες μας όταν γύρω στις πέντε η ώρα το πρωί, οι τρεις δράστες ξαναχτύπησαν το Αναψυκτήριο στο Πάρκο του Καραμανλή, ήταν η τρίτη φορά μέσα σε ένα τρίμηνο (η πρώτη τον Απρίλιο, η δεύτερη τον Ιούνιο), ο συναγερμός όμως χτύπησε, η απόπειρα νέας κλοπής απέτυχε, με συνέπεια η συμμορία να την «κοπανήσει» από εκείνο το σημείο και φεύγοντας να βάλει στο… μάτι το περίπτερο που βρίσκεται στη γωνία της Χρ. Μάντικα απέναντι από το γήπεδο.

Την ώρα που έβαζαν χέρι στο περίπτερο, οι αστυνομικοί που είχαν ειδοποιηθεί εν τω μεταξύ για χτύπημα στο Πάρκο του Καραμανλή με τις μηχανές τους πηγαίνοντας προς τα εκεί, αντιλήφθηκαν ότι κάτι συμβαίνει στο περίπτερο τη στιγμή μάλιστα που χτυπούσε συναγερμός.

Ακολούθησε καταδίωξη των δραστών στα στενά στο κέντρο της Ραφήνας όπου στην παιδική χαρά δίπλα στο ταχυδρομείο, συνελήφθησαν οι δύο από αυτούς, ενώ αναζητείται ο τρίτος της συμμορίας.

Οι δύο συλληφθέντες είναι αλβανικής καταγωγής, μικροί σε ηλικία, όχι ανήλικοι, 20 και 22 ετών, με… ειδικότητα να ανοίγουν περίπτερα και να αρπάζουν τσιγάρα, ότι ακριβώς πήγαν να κάνουν με το περίπτερο στη Ραφήνα.

Η έδρα τους είναι η Νέα Φιλαδέλφεια, και η δράση τους απλώνεται στην Ανατολική Αττική και όχι μόνο.

Στους αστυνομικούς της Ραφήνας σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας ομολόγησαν τις κλοπές στο Πάρκο του Καραμανλή. Εξιχνιάστηκαν άλλες πέντε περιπτώσεις στην περιοχή, ενώ οι ίδιοι είχαν χτυπήσει τον Μάρτη περίπτερο στο Ντράφι.

Στην αστυνομία θεωρούν ότι έχουν γίνει κι άλλες κλοπές από την συμμορία.

Η υπόθεση με τους… «περιπτεράκηδες» βρίσκεται στα χέρια του Ανακριτή, έχει σχηματιστεί δικογραφία, η οποία είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.