Αναστάτωση στο λιμάνι της Ραφήνας! Τηλεφώνημα για βόμβα στο πλοίο «Θεολόγος»

Ένα τηλεφώνημα αγνώστου για βόμβα στο πλοίο «Θεολόγος» έφερε αναστάτωση στο λιμάνι της Ραφήνας , κινητοποίηση του λιμενικού και των ανδρών ασφαλείας αλλά και μεγάλη ταλαιπωρία στους επιβάτες.

Συγκεκριμένα η ώρα ήταν 17.30 όταν το τηλέφωνο χτύπησε και άγνωστος προειδοποίησε ότι στο πλοίο «Θεολόγος» που εκτελεί την γραμμή Ραφήνα-Άνδρος-Τήνος-Μύκονος, έχει τοποθετηθεί βόμβα!

Αμέσως ειδοποιήθηκαν Λιμενικό και Ασφάλεια.

DSC 3952

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση, οι υπεύθυνοι του πλοίου αποβίβασαν τον κόσμο και στις 18.05 οι άνδρες της ασφάλειας μαζί με σκυλιά εκπαιδευμένα για τέτοιες περιστάσεις μπήκαν στο πλοίο και άρχισαν το ψάξιμο.

DSC 3950

Οι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν περίμεναν με υπομονή και αγωνία να μάθουν τι θα γίνει κι αν θα ταξιδέψουν και τι ώρα θα αναχωρήσει το πλοίο για τον προορισμό τους.

Παρόλα αυτά δεν επικράτησε πανικός και οι περισσότεροι έδειξαν μεγάλη υπομονή έως ότου ανακοινώσουν οι υπεύθυνοι μετά από μιάμιση περίπου ώρα ότι το πλοίο είναι ασφαλές και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Μετά από όλη αυτή την ταλαιπωρία ο κόσμος επιβιβάσθηκε κανονικά και το πλοίο σαλπάρισε για το λιμάνι της Άνδρου. Με την μεγάλη καθυστέρηση όμως που είχε, η ώρα άφιξης αλλά και η ώρα επιστροφής από την Μύκονο για Ραφήνα σίγουρα θα προκαλέσουν μουρμούρες και γκρίνια.

DSC 3945

Το «Θεολόγος» έπρεπε κανονικά να αναχωρήσει στις 22.00 από το λιμάνι της Μυκόνου για Ραφήνα, ωστόσο κανείς δεν ξέρει πότε θα σηκώσει τις άγκυρες.

Ειδικά αυτές τις μέρες που λόγω 15αύγουστου η κίνηση στα λιμάνια της χώρας είναι ιδιαίτερα αυξημένη, όλο και μεγαλύτερες καθυστερήσεις θα υπάρξουν, αλλά και απρόοπτα όπως αυτό που συνέβη σήμερα.

Γι αυτό οπλιστείτε με υπομονή για να μην σας χαλάσουν τις διακοπές σας… Αρκεί φυσικά τα προβλήματα να λύνονται άμεσα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.