Αρετούσα: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος πολέμου

Ήταν να μην γίνει η αρχή πριν κάνα μήνα περίπου. Θα θυμάστε πόσες φορές έχουμε φιλοξενήσει ανακοινώσεις των αντικρουόμενων πλευρών. Η διαμάχη που ξεκίνησε με τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Γιώργο Δουβίτσα και τον «ενοικιαστή» της Αρετούσας Ανδρέα Βασιλόπουλο, φαίνεται πώς άνοιξε έναν κύκλο που δύσκολα θα κλείσει.

aretousa mesa dopap

Από τη μια οι συστάσεις του κ. Δουβίτσα προς τον κ. Βασιλόπουλο, από την άλλη η απόφαση του κ. Βασιλόπουλου να τα μαζέψει και να φύγει, έδειχναν πως θα τελείωνε η υπόθεση και δεν θα δινόταν ανάλογη συνέχεια. Εις μάτην…. Οι ανταλλαγές ανακοινώσεων είχε γίνει πια σχεδόν καθημερινή συνήθεια. Χαρακτηρισμοί του στυλ… «πρόσεχε πως μου μιλάς» ή «όχι αυτά σε μένα πέστα αλλού» δίνουν και παίρνουν.

Κι εκεί που κάπου φαινόταν το πράμα να καταλαγιάζει τσουπ μέσα σε λίγα 24ωρα ξαναφούντωσε! Την αρχή έκανε ο κ. Βασιλόπουλος με αφορμή την προκήρυξη του οργανισμού για να βρει νέο ενοικιαστή για τα επόμενα χρόνια. «Σκάνδαλο» βοά ο κ. Βασιλόπουλος, ο οποίος τα μάζεψε κι έφυγε από την Αρετούσα, αλλά ως δημοτικός σύμβουλος και Γραμματέας του Δ.Σ. ανησυχεί για το μέλλον της επιχείρησης. Δεκτόν από εμάς. Γιατί κάποιοι λένε «αφού έφυγε, τι θέλει και ανακατεύεται». Δεν το γνωρίζουμε.

Ο κ. Δουβίτσας(βλέπε ΔΟΠΑΠ) με την σειρά του παίρνει τον λόγο και απαντά στον κ. Βασιλόπουλο ότι: «Αυτά που λες δεν είναι αλήθεια». Με λίγα λόγια δηλαδή: «λες ψέματα»… Και στην συνέχεια αναφέρει τους λόγους. Αμ δε. «Ασφαλώς θα αστειεύεστε κ. Δουβίτσα» τονίζει αγριεμένος ο κ. Βασιλόπουλος και μάλιστα τον εγκαλεί να προβεί σε διόρθωση.

Και δεν φτάνουν οι ανταλλαγές πυρών μεταξύ των κ.κ. Δουβίτσα –Βασιλόπουλου, στην μάχη μπαίνει ο κ. Μπουρνούς, ο οποίος με μια μακροσκελέστατη ανακοίνωση εξηγεί ότι «η Αμερική ανακαλύφθηκε πριν από εσάς κ. Βασιλόπουλε», και με αυστηρό ύφος κατακεραυνώνει τον Γραμματέας του Δ.Σ..

Όλα αυτά μέχρι τώρα, γιατί η ιστορία μας έχει διδάξει «ποτέ μην λες ποτέ». Άλλωστε για αύριο Τρίτη το πρωί έχει οριστεί ο διαγωνισμός για τον νέο μισθωτή της Αρετούσας.

Ίδωμεν…

Μέχρι τότε διαβάστε τις «πολεμικές ανακοινώσεις» των μονομάχων.

Ανδρέας ΒασιλόπουλοςΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ

Γεώργιος Δουβίτσας: Οι ισχυρισμοί του κου Α. Βασιλόπουλου, προς αποφυγή καθε είδους παραπληροφόρησης εκ μέρους του, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα

Ανδρέας Βασιλόπουλος: Ασφαλώς θα αστειεύεστε. Αύριο θα το δείτε με πιο ξεκάθαρη σκέψη.

Ευάγγελος Μπουρνούς: Η Αρετούσα, η Αμερική και ο Βασιλόπουλος

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.