Δημήτρης Κόρακας: Ο «βετεράνος» που παίζει τένις και συλλέγει κούπες! (φωτό)

Ο Δημήτρης Κόρακας εκτός από τον εγγονό του, την οικογένειά του, την Τριγλία και την ΑΕΚ έχει μια λατρεία για το τένις. Παίρνει τη ρακέτα του και στον ελεύθερο χρόνο του λαμβάνει μέρος σε διάφορα τουρνουά για βετεράνους, παίζει με φίλους του και μαζεύει κούπες. Ναι, καλό το χόμπι όμως καλά είναι και τα κύπελλα.

Συνήθως ο γιος παίρνει τα γονίδια του μπαμπά, στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως ο μπαμπάς πήρε τα γονίδια του γιου του, Τάσου, ο οποίος υπήρξε πρωταθλητής, από τους καλύτερους τενίστες στη χώρα μας και τώρα είναι προπονητής τένις. Ενίοτε βέβαια παίζει σε αγώνες.

Ο Δημήτρης Κόρακας είχε εκδηλώσει από πολύ παλιά την αγάπη του για το τένις. Ανάλογα με τον χρόνο που διέθετε κατέβαινε στα γήπεδα και έκανε προπονήσεις. Έχει πάρει μέρος σε πολλούς αγώνες και πολλά τουρνουά, ενώ αυτό τον καιρό συμμετέχει στο Διεθνές τουρνουά βετεράνων ACROPOLIS Cup που γίνεται στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών και μάλιστα πάει καλά στο διπλό ανδρών, μια και βρίσκεται στα προημιτελικά.

Ενίοτε έχει παίξει τένις με γνωστούς αθλητές και προπονητές ποδοσφαίρου όπως είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Βασίλης Τσάρτας και πολλοί άλλοι. Και οι δύο είναι ΑΕΚτζήδες. Τυχαίο; Δε νομίζω…

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.