Ευάγγελος Μπουρνούς: Δύναμη Παραπλάνησης οι προσπάθειες Βασιλόπουλου

Ο Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς με επιστολή που έστειλε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης απαντά στον κ. Βασιλόπουλο στο σχόλιό του για την νέα ιστοσελίδα του δήμου:

Ο -κατά τα άλλα – συμπαθής Ανδρέας Βασιλόπουλος το τελευταίο διάστημα δείχνει σπουδή να «ξεψαχνίζει τα άχυρα για να βρει ψύλλους», προσπαθώντας να διατηρήσει ένα προφίλ «σύγχρονου αναζητητή», αλλά και βέβαια να εξυπηρετήσει τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες , του να διατηρείται στην δημοσιότητα για να τον θυμάται ο κόσμος.

Η ιστορία όμως –έτσι πληροφοριακά για όποιον ενδιαφέρεται- θυμάται μόνο αυτούς που άφησαν έργο.

Ουδόλως ασχολείται με αυτούς που άφησαν την ουσία και ασχολήθηκαν με την «τέχνη της επικοινωνίας».

Όμως είναι προφανές ότι ο κ. Βασιλόπουλος προτιμά να επικοινωνεί με τη δημοτική αρχή μόνο διαδικτυακά, καταστρατηγώντας στην ουσία τον θεσμικό του ρόλο, αυτό το γραμματέα του συμβουλίου.

Αντιθέτως εμείς ως δημοτική αρχή λειτουργούμε διαφορετικά και κυρίως θεσμικά. Συνεπέστατοι στις δεσμεύσεις μας –για να μιλήσουμε για το θέμα – πραγματοποιούμε την ανάπτυξη μια σύγχρονης ιστοσελίδας του δήμου.

Αυτή η ιστοσελίδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δοκιμαστικό στάδιο, βελτιώνεται καθημερινά και εμπλουτίζεται. Δεν είναι ακόμα έτοιμη προς χρήση στους πολίτες και έχει ανέβει διαδικτυακά μόνο για τους χρήστες administration για να κάνουν τις απαραίτητες δοκιμές και βελτιώσεις και προφανώς κανένας μη εξουσιοδοτημένος δεν μπορεί ΣΗΜΕΡΑ να έχει αμφίδρομη επικοινωνία με τα περιεχόμενά της και τις λειτουργίες της.

Επιδίωξη της δημοτικής αρχής είναι αυτή η ιστοσελίδα να ανταπεξέρχεται στις σύγχρονες απαιτήσεις που επιθυμούν οι δημότες και αυτό θα γίνει.

Όταν αυτό επιτευχθεί τότε θα ενημερωθούν επισήμως οι δημότες και βέβαια ο κ. Βασιλόπουλος, ο οποίος για άλλη μι αφορά γρηγορεί και ασχημονεί.

Επιπροσθέτως για να ενημερώνονται πραγματικά οι δημότες θα δοθεί σύντομα στη δημοσιότητα και έγγραφο «ενεργειών» του κ. Βασιλόπουλου, που προσπαθεί εναγωνίως να «μπλοκάρει» σημαντικά θέματα που αφορούν τους κατοίκους του Πικερμίου αλλά και ολόκληρου του δήμου, αν όχι και την παγκόσμια κοινότητα.

Σιγά –σιγά ο καθένας καταλαμβάνει τη θέση του.

Στο διαδικτυακό επανιδείν

Για την πατρότητα του κειμένου
Ευάγγελος Μπουρνούς

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.