Η Θύελλα Ραφήνας έκανε προπόνηση ενόψει τελικού, 6-0 τον Εθνικό Ν.Μ.

Μια καλή προπόνηση έκανε η Θύελλα Ραφήνας στον σημερινό αγώνα με τον Εθνικό Νέας Μάκρης ενόψει του τελικού της Τετάρτης. Το τελικό σκορ 6-0 τα λέει όλα. Οι «πράσινοι» ήταν καταγιστικοί κυρίως στο α΄ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη κατέβασαν ταχύτητα. Ο προπονητής Πέτρος Τσιγκούλης είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει τους παίκτες του, κι από την άλλη να βάλει κάποια παιδιά που πήραν χρόνο συμμετοχής.

thiella nmakri2

Οι Λιγνιτωρύχοι μπήκαν φουριόζοι στον αγώνα και στα πρώτα λεπτά μέτραγαν δύο καλές ευκαιρίες με σουτ-φάουλ του Καζάντζη και δοκάρι του Τασσόπουλου. Το γκολ δεν άργησε να μπεί και στο 9ο λεπτό ο Μαργέτης μετά την πολύ καλή κάθετη μπαλιά του Καζάντζη άνοιξε λογαριασμό για τους γηπεδούχους. Στο πρώτο 15λεπτο το σκορ ήταν 2-0 και στο 30λεπτο ήταν 3-0. Τα τέρματα σημείωσαν οι Δημεσπύρα (ντρίμπλαρε και τον γκολκήπερ) και Αράπης (πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του).

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά, είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Θανόπουλο (μόνος πλάσαρε άουτ), αλλά πέραν αυτής της φάσης δεν είχαν κάτι άλλο να επιδείξουν. Ο Τσιγκούλης είχε συμπληρώσει τις τρείς αλλαγές μέχρι το 60΄και το παιχνίδι κυλούσε ήρεμα και για τις δυό ομάδες. Μετά το μισάωρο οι γηπεδούχοι παίζοντας απλό ποδόσφαιρο και εκμεταλευόμενοι τα λάθη των αντιπάλων σκόραραν άλλες τρείς φορές με τους Μπαξεβάνη (70΄), Μαργέτη (71΄) και Μουλάκη (81΄). Δοκάρι είχε και ο Δημεσπύρα στο 82ο λεπτό.

Εν κατακλείδι ο αγώνας δεν προσφέρεται για υψηλή ανάλυση μια και από την μία υπήρχε μια ομάδα που ήταν κλάσεις ανώτερη από τους αντιπάλους, παρά το ότι ο κόουτς ξεκούρασε αρκετούς παίκτες. Και από την άλλη ο Εθνικός Ν.Μ. μπήκε με σκοπό να μην δεχθεί πολλά γκολ (κάτι που τελικά δεν κατάφερε) και να προσπαθήσει όσο μπορεί να κοντράρει μια ομάδα που φάνταζε το απόλυτο φαβορί για την νίκη.
Διαιτητής ήταν ο κ. Παπαδόπουλος, με βοηθούς τους Βλαχόπουλο και Γκόντα.

Θύελλα Ραφ: Κατσιούλης (45΄Πάντος), Τασσόπουλος (58΄Μπαξεβάνης, Τσέλιος, Σερέτης, Μανουσάκης, Γεραγωτέλλης, Αράπης, Κατσούγκρης, Καζάντζης (58΄Μουλάκης), Μαργέτης, Δημεσπύρα.
Εθνικός Ν.Μ: Βοτσίδης, Σχοινάς, Μουτάφης, Τσουρής (81΄Δημητρίου), Ελευθερίου, Κωνσταντόπουλος, Γεωργόπουλος (57΄Μπάτης), Μουμπέι (60΄Μπεκιάρης), Γρυφιάτης Θανόπουλος, Νικηφοράκης

• Αίσθηση έκανε η απουσία από το γήπεδο του Σπύρου Λουκάτου. Μάθαμε όμως ότι λείπει για επαγγελματικούς λόγους στη Γερμανία.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.