Θυελλιώτικο γλέντι στη Διασταύρωση Ραφήνας

Η αγωνιστική περίοδος τελείωσε και στην Θύελλα είπαν να το γιορτάσουν. Σήμερα Παρασκευή οι Θυελλιώτες και οι Θυελλιώτισσες έβαλαν τα καλά τους και το έκαψαν όπως μόνο αυτοί ξέρουν… θυελλιώτικα!

Το γλέντι ξεκίνησε γύρω στις 19.30 και το παρών στο παλιό γήπεδο της ομάδος στην Διασταύρωση, έδωσαν σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, όλα τα παιδιά της Ακαδημίας και φυσικά οι γονείς, οι γνωστοί και οι φίλοι των Λιγνιτωρύχων.

DSC 2198

DSC 2205

DSC 2195

DSC 2197

Η αγωνιστική περίοδο έλαβε τέλος και τα παιδιά της Ακαδημίας τίμησαν τον προπονητή τους Κώστα Κουταλή και του έδωσαν μια φανέλα της ομάδας με όλες τις υπογραφές τους, κλείνοντας με αυτό τον τρόπο την φετινή χρονιά που τόσες επιτυχίες είχε η Θύελλα σε όλα τα επίπεδα.

DSC 2201

Παρών φυσικά ήταν και ο προπονητής της μεγάλης ομάδας Πέτρος Τσιγκούλης.

DSC 2211

Όπως προείπαμε το διοικητικό συμβούλιο που σε λίγο θα αποτελεί παρελθόν μιας και σύντομα έχουμε την ανάδειξη νέου δσ άσχετα αν τα πρόσωπα θα είναι ίδια ή περίπου ίδια, ήταν εκεί και εκ μέρους της διοίκησης ο κ. Χρ. Μυτιληναίος μας είπε πως: «Από την ερχόμενη εβδομάδα πιάνουμε πάλι δουλειά. Αυτή η περίοδος είναι η πλέον κατάλληλη για να σπείρεις, ώστε την αγωνιστική χρονιά που έρχεται να απολαύσεις τους καρπούς».

DSC 2209

DSC 2199

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.