Θύελλα Ραφήνας: Σήμερα στις 19.00 η Γενική Συνέλευση. Και μετά τι;

Μετά από αρκετές μέρες… ξηρασίας στην Θύελλα, όπου κανείς δεν γνωρίζει τίποτα για το μέλλον της ομάδας ή γνωρίζουν αυτοί που πρέπει τέλος πάντων, σήμερα στις 19.00 στα γραφεία του συλλόγου είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση όπου σύμφωνα με δημοκρατικές διαδικασίες θα προχωρήσουμε σε ανάδειξη νέου (ή παλιού;) ΔΣ.

Σήμερα θα συζητηθούν:

Ο απολογισμός της Οικονομικής Διαχείρισης και των Πεπραγμένων του Δ.Σ. κατά την περίοδο 2014 – 2015 και έγκριση της Έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής ετών 2014 – 2015 και απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη για την ανωτέρω περίοδο.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής.

Το θέμα φυσικά είναι τι θα γίνει με την οικογένεια Λουκάτου.

Ως γνωστόν ο Επίτιμος Πρόεδρος Γιώργος Λουκάτος με τον γιο του Σπύρο είναι από τους βασικούς χρηματοδότες της ομάδας και ουδείς πλην ίσως των ίδιων (και των διοικούντων;) γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι από δω και πέρα.

Από τότε που το irafina.gr έκανε λόγο για το συγκεκριμένο θέμα κάνοντας αναφορά στα πιθανά σενάρια, έως και σήμερα… σοφότεροι δεν γίναμε και εννοούμε φυσικά ότι επισήμως δεν ανακοινώθηκε κάτι. Σαφέστατα όλα γίνονται με τις νόμιμες διαδικασίες (εκλογές, νέο ΔΣ), οπότε σύντομα θα φανεί η πρόθεση της οικογένειας Λουκάτου.

Αναμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις με μεγάλο ενδιαφέρον…

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.