Κάλεσμα Πέτρου Τσιγκούλη για τον τελικό

tsigkoulis1

Ο Πέτρος Τσιγκούλης, ο κόουτς της υποψήφιας Κυπελλούχου Θύελλας Ραφήνας επέλεξε το facebook για να “μιλήσει” για τα αισθήματά του, τα βιώματά του σε προηγούμενους τελικούς που συμμετείχε σαν παίκτης και σαν προπονητής, αλλά και για τον μεγάλο τελικό της Τετάρτης.

“Και τώρα ένα μικρό διάλειμμα από το πρωτάθλημα , για να απολαύσουμε την συμμετοχή της Ομάδας μας στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ , την Τετάρτη 18/3 και ώρα 18:00 στο γήπεδο Κορωπίου << Αντώνης Πρίφτης >>.Είναι πολύ σημαντική στιγμή για μια ομάδα να φτάνει στον τελικό , τόσο για την διοίκηση , τους φιλάθλους , τους προπονητές και φυσικά πάνω απ’όλα για τους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα της Θύελλας φτάνει πρώτη φορά σε έναν τελικό κι αυτό τα λέει όλα.

Προσωπικά είχα την τιμή και την τύχη να συμμετάσχω σε άλλους δύο τελικούς . Μία ως ποδοσφαιριστής της Τριγλίας Ραφήνας , κόντρα στην Πεύκη ( ΕΠΣΑ τότε ), στο γήπεδο της Λεωφόρου , όπου ηττηθήκαμε στην διαδικασία των πέναλτι ( είχα σκοράρει στο 4ο ) και την δεύτερη ως προπονητής πια , στον Αήττητο Σπάτων , κόντρα στην Μαρκό , όπου με γκολ του Χρ. Γαντζούδη στο 89΄ κατακτήσαμε τον τίτλο. Σημειωτέον πως η ομάδα της Μαρκό συμμετείχε τότε στην Δ΄ εθνική και ο Αήττητος στην Α΄ ΕΠΣΑΝΑ , όπου κατέκτησε και την άνοδο στην Δ΄εθνική μετά από μπαράζ με τον Ολυμπιακό Λαυρίου. Υπέροχες στιγμές και αξέχαστες και είμαι πολύ χαρούμενος που θα τις ξαναζήσω , χάρις στην Θύελλα και τους εξαίρετους ποδοσφαιριστές της , την πραγματικά ακούραστη διοίκηση και τους άμεσους συνεργάτες μου στο προπονητικό τιμ.Αντίπαλός μας , η πολύ καλή ομάδα του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου , που είναι και η περσινή κάτοχος του τίτλου , με νταμπλ. Όλα προμηνύουν έναν συναρπαστικό τελικό , μία γιορτή για το ποδόσφαιρο την Ανατολικής Αττικής. Σας καλούμε να το απολαύσετε !!!!”.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.