Κομμωτής κουρεύει με ξίφος Σαμουράι!

u039au03bfu03bcu03bcu03c9u03c4u03aeu03c2 u03a3u03b1u03bcu03bfu03c5u03c1u03acu03b9

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτός ο κομμωτής, από το Βιετνάμ, κόβει τα μαλλιά των πελατών του με ένα ξίφος! Και όχι οποιοδήποτε σπαθί, αλλά με εκείνο που χρησιμοποιούσαν οι πολεμιστές Σαμουράι ως εφεδρικό, για να αποκεφαλίζουν τους αντιπάλους!

Η ασυνήθιστη επιλογή αυτού του… εργαλείου δεν επηρεάζει την ταχύτητά του αλλά και την ποιότητα των κομμώσεων, κατορθώνοντας να δημιουργεί εξαιρετικά κουρέματα κάθε φορά.

Είναι ο Nguyen Hoang Hung, ο οποίος είπε ότι η ιδέα προέκυψε πριν τέσσερα χρόνια, όταν συμμετείχε σε ένα τηλεπαιχνίδι, όπου ήταν υποχρεωμένος να κόψει τα μαλλιά χωρίς ψαλίδι. Σε πρώτη φάση χρησιμοποίησε πριόνι χειρός και αργότερα εξέλιξε την ικανότητά του με το σπαθί.Το κούρεμα με σπαθί εφαρμόστηκε αρχικώς σε γυναίκες με μακριά μαλλιά και στη συνέχεια προχώρησε και σε πιο κοντές τρίχες για να αποδώσει κομμώσεις τύπου «μπομ».

Ο κομμωτής παραδέχεται ότι το κούρεμα με σπαθί είναι και δύσκολο και επικίνδυνο, αλλά αυτός εκπαιδεύτηκε σε περούκες. Μετά από τέσσερα χρόνια αυστηρής πρακτικής, είναι πλέον σε θέση να δημιουργεί όμορφα χτενίσματα μέσα σε λίγα λεπτά. Εγκατέλειψε το ψαλίδι, όταν ολοένα και περισσότεροι πελάτες τού ζητούσαν να τους κουρέψει με το σπαθί.

Σήμερα χρησιμοποιεί ένα ξίφος Wakizashi, που κόβει σαν ξυράφι και χρονολογείται η χρήση του από τον 15ο αιώνα, από τους Σαμουράι.
Παρότι ακούγεται επικίνδυνο, ο Hung επιμένει ότι το σπαθί είναι απόλυτα ασφαλές για την κοπή των μαλλιών και μάλιστα, τονίζει πως λειτουργεί πολύ καλύτερα από ό,τι ένα ψαλίδι!

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.