Ο Αργοναύτης Ραφήνας «ψηλώνει»! Οι μεταγραφές κι ανανεώσεις

argonautis1

Αστραπιαία κινήθηκε ο Αργοναύτης Ραφήνας στις μεταγραφές και με γρήγορες κινήσεις οι ιθύνοντες της ομάδας προχώρησαν στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού των κιτρινόμαυρων.

Αποκτήθηκαν:

Ο Χρήστος Μουλάς από τον ΑΟ Ζακύνθου (γ´ εθνική) που παίζει στη θέση 4-5. Ο 23 ετών παίκτης με ύψος 2.05, ανδρώθηκε στα τμήματα υποδομών (παιδικό και εφηβικό) του Πανελληνίου ενώ είχε και συμμετοχές με την ανδρική ομάδα. Δύο χρόνια αγωνίστηκε με τα χρώματα της Αναγέννηση Πετραλώνων συμβάλλοντας τα μέγιστα ούτος ώστε η ομάδα του να ανέβει στην Α’ ΕΣΚΑ την αγωνιστική περίοδο 2012-13, ενώ πέρσι αγωνιζόταν στην Ζάκυνθο.

Ο Σπύρος Σπετσιέρης από τον Προμηθέα Χαλανδρίου (γ´ εθνική) που παίζει στη θέση 5. Ο παίκτης έφυγε από τον Σύλλογο έπειτα από 15 χρόνια προσφοράς του σ’ αυτόν. Ξεκίνησε από τα 17 του χρόνια, όντας ο παίκτης με την μακροβιότερη παρουσία στην ανδρική ομάδα του Προμηθέα, ενώ έζησε την εξέλιξη του από τη Δ’ Ε.Σ.Κ.Α έως την Γ΄Εθνική Κατηγορία.

Ο Νίκος Τσάκωνας από τον Μαραθώνα (στη θέση 3-4) και ο Χάρης Χωματάς (στη θέση 1-2), είναι δύο μεταγραφές που θα βοηθήσουν σημαντικά τον Αργοναύτη. Ο Χωματάς πέρυσι έκανε τη διαφορά με τα ασπρόμαυρα του Γέρακα και αποτελούσε τη λίρα 100 στη θέση του άσσου, οργανώνοντας άψογα τους Γερακιώτες και δίνοντάς τους και εύκολο σκορ είτε από μακρινή είτε από μέση απόσταση.

Επιστρέφει ο Γιώργος Τσίρος, ο οποίος θα δώσει μεγάλη βοήθεια στην ομάδα, ενώ ανανέωσαν οι Σαρακασίδης, Παπαδρόσος, Συγγούνας, Ροδάκης, Υφαντής, Παυλίδης, Αργυρόπουλος, Βαμβακάς, Γκουμάτσης. “Ανεβαίνουν” από το εφηβικό οι: Πλακάς, Χαλδούπης, Δεληγιάννης.

Κόουτς συνεχίζει ο Γιώργος Γιαννακόπουλος.

Βοηθός- γυμναστής ο Βασίλης Πανταζής

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.