Σούπερ θέαμα στην πλαζ της Ραφήνας (φωτό)

Ένα μοναδικό θέαμα προσέφεραν σήμερα Κυριακή το πρωί στην πλαζ της Ραφήνας οι φίλοι του skimboard, ένα θεαματικό άθλημα που διαδίδεται όλο και περισσότερο από παραλία σε παραλία… Και η μεγάλη παραλία της Ραφήνας φαίνεται να αποτελεί το νέο αγαπημένο στέκι για όσους επιδίδονται σ’ αυτό.

Το Lineup surfshop, πυρήνας και στέκι σερφάδων της πόλης, έχει βοηθήσει στην διάδοση του σερφ όλων των κατηγοριών και βάζει σιγά-σιγά την Ραφήνα στο χάρτη του σπορ αυτού.

Από το πρωί μέχρι τις 16.00 το Lineupsurfshop, το DeMadeiraBoards with the flip flop as a sign (ride at your own risk),το Dragon Burger και το SANTE ROCK BAR έστησαν στην κεντρική Πλαζ της Ραφήνας ένα μοναδικό Skimboarding event.

DSC 0049

Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την μαγεία μέσα από την απλότητα που προσφέρει το Skimboard.

DSC 0053

Μιλώντας στο irafina.gr ο Στέλιος Παρίσης και ο Γιάννης Λιακάκης ιδιοκτήτες του Lineup Surfshop είπαν ότι «σκοπός της σημερινής διοργάνωσης είναι η προώθηση του αθλήματος του Skimboard αλλά και της Ραφήνας. Να γίνει η Ραφήνα ένα μέρος που θα μπορεί κάποιος να έρθει και να κάνει διάφορες δραστηριότητες από surf μέχρι Skimboard. Όσο αφορά το Skimboard απαραίτητη είναι η χρήση μιας σανίδας που την δουλεύεις όπως την σανίδα του skateboard εκεί που ενώνετε η παραλία με την θάλασσα κάνοντας διάφορα κόλπα αντίστοιχα με αυτά του skate.»

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.