Έκκληση για το σκυλάκι που βρέθηκε στο Μάτι

Μέσω της φιλοζωικής Ραφήνας-Πικερμίου λάβαμε το παρακάτω κείμενο:

Το θηλυκό αυτό σκυλί της φωτογραφίας περιφερόταν χαμένο και φοβισμένο στο Μάτι τις τελευταίες 10 ημέρες. Το Σάββατο 16/5 το πήρα στο σπίτι μου για να προσπαθήσω να βρω τους δικούς της.

Την Δευτέρα την πήγα στον κτηνίατρο, το σκυλί έχει microchip αλλά δεν είναι καταχωρημένο (αρ. 941000017105963), εκ πρώτης όψεως ο γιατρός είπε οτι φαίνεται υγιέστατη και σήμερα πήραμε τα αποτελέσματα των αιματολογικών και είναι πράγματι ένα υγιές, δυνατό, μυώδες σκυλί (έχει από Πόιντερ όπως μου είπε ο κτηνίατρος) και υπολογίζει οτι είναι περίπου 6 ετών, πιθανόν στειρωμένη.

Όταν την βρήκα φορούσε μαύρο κολάρο CAMON και αντιπαρασιτικό περιλαίμιο (από τα ακριβά των 20 ευρω). Αυτές τις ημέρες που την έχω στο σπίτι έχει δείξει έναν υπέροχο χαρακτήρα, είναι πολύ φιλική με τα δύο θηλυκά σκυλιά μου και τις γάτες μου, είναι παιχνιδιάρα, υπάκουη και θέλει συνέχεια χάδια.

Δεν μπορώ να φανταστώ οτι με αυτά τα δεδομένα αυτό το σκυλί είναι παρατημένο. Δυστυχώς όλες οι κοινοποιήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής απο φίλους και φιλοζωικές δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα.

Σας παρακαλώ θερμά κοινοποιήστε ξανά, πρέπει να βρεθούν οι δικοί της ή να βρεθεί χώρος φιλοξενείας.

Έχω σοβαρό πρόβλημα, με ήδη δύο σκυλιά και τρεις γάτες στο διαμέρισμα δεν μπορώ να την κρατήσω άλλο… και είναι ένα ΥΠΕΡΟΧΟ πλάσμα, δεν πρέπει να ξαναβρεθεί στον δρόμο!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.