Αγριεύει η κόντρα Βασιλόπουλου – ΔΟΠΑΠ

Ραγδαίες εξελίξεις υπάρχουν όσον αφορά το μέλλον του “BarBQ Grill Αρετούσα” στην Καλλιτεχνούπολη, αλλά κυρίως στη σχέση του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρέα Βασιλόπουλου και του ΔΟΠΑΠ.

Με επιστολή που έστειλε στο irafina η εταιρεία Α.Π.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ (του Ομίλου AVMap) ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον ΔΟΠΑΠ.Μετά τα τελευταία γεγονότα που επιβεβαιώνουν τα όσα ακούγονταν περί ρήξης στις σχέσεις Βασιλόπουλου -Δουβίτσα (ΔΟΠΑΠ) η συνέχεια αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον. Ωστόσο περιμένουμε την απάντηση από μεριάς ΔΟΠΑΠ και θα επανέλθουμε στο θέμα.

Σας παρουσιάζουμε αυτούσια την επιστολή που πήραμε…

“Καλησπέρα,
Παρακαλώ όπως αναρτήσετε την παρακάτω ανακοίνωσή μας.
Επείγουσα ενημέρωση –

Η Αρετούσα δεν θα λειτουργήσει αυτό το τριήμερο

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους κατοίκους του Δήμου μας για την οριστική απόφαση της εταιρείας Α.Π.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ (του Ομίλου AVMap) να διακόψει τη συνεργασία με τον ΔΟΠΑΠ Ραφήνας-Πικερμίου και συνεπώς τη λειτουργία του “BarBQ Grill Αρετούσα”.

Έτσι, από αυτή την Παρασκευή και μέχρι η διοίκηση του ΔΟΠΑΠ να βρει νέο πλειοδότη που να αναλάβει να τη λειτουργία του χώρου, η Αρετούσα θα παραμένει κλειστή.

Η ξαφνική αυτή διακοπή λειτουργίας οφείλεται σε μονομερή καταγγελία της σύμβασης από πλευράς της εταιρείας χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ΔΟΠΑΠ και είναι αποτέλεσμα της επδεικτικά αυστηρού ύφους επιστολής που έλαβε η εταιρεία από τον ΔΟΠΑΠ. Προς ενημέρωση σας και επειδή δεν θέλουμε να αφήσουμε χώρο σε κακοπροαίερετες συζητήσεις που ήδη ξεκίνησαν να γίνονται, δημοσιοποιούμε την επιστολή του ΔΟΠΑΠ και την απάντηση της εταιρείας μας.
Ζητούμε, από τους κατοίκους, ιδιαίτερα της περιοχής της Καλλιτεχνούπολης, συγνώμη για την αναστάτωση και ελπίζουμε σύντομα να βρεθεί ο νέος “ένοικος” και να δημιουργήσει ένα περιβάλλον ακόμα καλύτερο από αυτό που φτιάξαμε εμείς, γιατί ο χώρος πραγματικά το αξίζει.

Εκ της διευθύνσεως”

Για να δείτε την επιστολή που απέστειλε ο ΔΟΠΑΠ προς την ΑΝΔΡ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και ΣΙΑ ΟΕ πατήστε εδώ

Για να δείτε την Γνωστοποίηση της Απόφασης διακοπής της σύμβασης παραχώρησης που απέστειλε η άνω εταιρεία πατήστε εδώ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.