“Ασυγκράτητη” η Θύελλα. Θύελλα Ραφήνας – Ακράτητος 5 – 0

Αυτή ήταν η Θύελλα που όλοι θέλουμε. Μια “σεληνιασμένη” ομάδα παρουσιάστηκε η Θύελλα η οποία διέλυσε με 5-0 τον Ακράτητο.

Από την αρχή η ομάδα της Ραφήνας αντιμετώπισε το παιχνίδι σαν τελικό και πίεζε ώστε να πετύχει νωρίς ένα τέρμα που θα έλυνε τα πόδια των ποδοσφαιριστών .

Η Θύελλα παρουσιάστηκε εξαιρετική, με πολύ καλές εναλλαγές, με παιχνίδι κατοχής και άμεσο ποδόσφαιρο έδειξε και εκμεταλεύτηκε τους ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει.

Στο 35′ ήρθε λοιπόν το πρώτο γκολ με τον Μουλλάκη να εκτελεί ένα φάουλ από αριστερά, να βρίσκει τον Δημοσπύρο στο δεύτερο δοκάρι και εκείνος με κεφαλιά να γεμίζει στην περιοχή με τον Μανουσάκη να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα.

DSC 9977

Από κει και πέρα το παιχνίδι είχε έναν πρωταγωνιστή, την Θύελλα. Στο 38′ ο Αθανασόπουλος έβγαλε την σέντρα ο Σαββόπουλος την έδιωξε και ο Χαρακτίδης με σουτ έκανε το 2-0. Σκορ το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το σφύριγμα της λήξη του πρώτου ημιχρόνου

DSC 0007

Η Θύελλα μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού αφού μόλις στο 48′ είχε δύο φάσεις για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ, πράγμα που έγινε στο 52´ με τον Αθανασόπουλο που πήρε τις κόντρες μέσα στην περιοχή και με ένα πλασέ έκανε το 3-0.

DSC 0137

Η ομάδα του Τσιγκούλη ήταν καταιγιστική και δεν άφηνε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους της. Στο 58’ο Δυμοσπύρος εκτέλεσε ένα κόρνερ που είχε κερδίσει η Θύελλα και βρήκε τον Μανουσάκη και εκείνος με κεφαλιά έκανε το 4-0.

DSC 0152

Οι “Λιγνιτορύχοι” έπαιζαν πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο και σιγά σιγά έριχναν τον ρυθμό. Στο 85ο λεπτό ήρθε και “το κερασάκι στην τούρτα” με τον Μαργιέτη να διαμορφώνει το τελικό 5-0 μετά από σέντρα του Ντόσκα .

DSC 0201

Μια τέτοια εμφάνιση προειδοποιεί τους αντιπάλους της ομάδας της Ραφήνας ότι είναι εδώ και θα παλέψει.

DSC 0020

Θύελλα Ραφήνας : Κατσιούλης, Τσέλιος(54´Οικονόμου), Προδρόμου, Μανουσάκης, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης(49’Μαργιέτης), Ντόσκας, Αθανασόπουλος(61’Μπαξεβάνης), Μουλλάκης,Δημοσπύρος.

Ακράτητος : Σαββόπουλος, Αγκάνωβ, Ζησούδης, Λαβρεντίεβ, Παναγιώτου, Πλαβούκος(59’Τζάνος), Λούντζης, Πούλης(Τσαλερίδης), Καλέμι(48’Τοση), Γκότσης, Παρασίδης.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, που έγινε στην Ρόδο, ο Ιάλυσος νίκησε το Ζευγολιατιό με 4-0.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ιάλυσος 10 (9-2)
Θύελλα Ραφήνας 8 (8-2)
ΑΟ Ζευγολατιού 3 (4-7)
Ακράτητος 1 (1-10)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (5η-24/5)

Ακράτητος-Ιάλυσος
ΑΟ Ζευγολατιού-Θύελλα Ραφήνας

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.