Αναγόρευση του Προέδρου της Δημοκρατίας σε επίτιμο καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Το τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ανακήρυξε Επίτιμο Καθηγητή τον Προκόπη Παυλόπουλο, Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, τιμώντας το πολυετές έργο του και τη πολύπλευρη συνεισφορά του στην επιστήμη και την Ελληνική κοινωνία.

Η τελετή έλαβε χώρα στην αίθουσα «Γεώργιος Σάμιος» στο Δημοτικό Θέατρο Κορινθίων το απόγευμα της 22 Μαΐου 2015.

sklias paulopoulos2

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος επισήμων την τοπική κοινωνία και ολόκληρη τη χώρα, τα μέλη ΔΕΠ του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων, μέλη ΔΕΠ της Σχολή Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, φοιτητές και πλήθος πολιτών, ενώ την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Παιδείας, καθ. κ. Μπαλτάς.

paulopoulos didaktor

Φανερά συγκινημένος ο κ. Παυλόπουλος, στη διάλεξη του ανέπτυξε τον επιστημονικό προβληματισμό αναφορικά με τη σχέση των εθνικών δικαίων με το ευρωπαϊκό δίκαιο όπως και τις επιστημονικές και πολιτικές προϋποθέσεις για να υπάρχει αρμονική συνύπαρξη μεταξύ των.

Το τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων καλωσορίζει και ως «συνάδελφο» στις τάξεις του τον καθ. Προκόπη Παυλόπουλο και του εύχεται σύσσωμα καλή επιτυχία στην αποστολή και το έργο του ως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύει η χώρα.

*Κεντρική φωτό: Κατά την άφιξη του ΠτΔ στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Προκόπη Παυλόπουλου, όπου τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών σχέσεων Παντελής Σκλιάς.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.