ΑΟ Καλλιτεχνούπολης: Με πάρτι έκλεισε τη χρονιά

Απονομές, ποτά και εδέσματα, κλήρωση λαχειοφόρου, μουσική και όλίγον ψύχρα… Απ΄ όλα είχε ο εορτασμός λήξης της φετινής αθλητικής χρονιάς του Αθλητικού Ομίλου Καλλιτεχνούπολης που έγινε την Δευτέρα το βράδυ στο The VIEW club (πρώην Αρετούσα).

Όσον αφορά τον απολογισμό της χρονιάς ιδιαίτερη μνεία γίνεται για το open τουρνουά τένις ανδρών και γυναικών από 18 ετών και πάνω.

Στο φετινό τουρνουά δήλωσαν συμμετοχή 8 γυναίκες και 28 άνδρες. Νικήτρια στον τελικό των γυναικών, ήταν η Νικόλ Αθανίτη απ’ την Παλαιά Πεντέλη, η οποία νίκησε την Έλενα Μούρσα απ’ τη Ραφήνα με 2-0 σετ (6-2/7-5). Στον τελικό των ανδρών έφθασαν οι Χρήστος Μιζικάκης απ’ το Μαρούσι κι ο Νίκος Αστρακιανάκης απ’ τη Ν. Μάκρη.

Νικητής αναδείχτηκε ο Χρήστος Μιζικάκης άνευ αγώνα.

Επίσης στο μπάσκετ η φετινή χρονιά ήταν εξαιρετικά παραγωγική για τον Α.Ο.Κ., παρότι παίδες και έφηβοι, δεν διέθεταν κλειστό γήπεδο και έπαιζαν όλους τους αγώνες εκτός έδρας!

Μετά τις απονομές στους νικητές και τις νικήτριες υπήρχε μπουφές.

Τα 2 δώρα της κλήρωσης ήταν: Ένα ποδήλατο 26” και ένα Tablet MLS IQtab CHORUS.

Το μεν πρώτο κέρδισε η κ. Νατάσα Καϊάφα, στο δε δεύτερο (Νο 311) ο νικητής αναζητείται. Ο κάτοχος του συγκεκριμένου λαχνού, μπορεί να επικοινωνήσει με τον κ. Κων/νο Μαύρο στο τηλέφωνο 6945292970, για να παραλάβει το δώρο.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.