ΑΟ Τριγλίας: Τι συμβαίνει με τον Βασίλη Μάντζη

mantzis

Χάνουν την υπομονή τους στην Τριγλία με την υπόθεση της μεταγραφής του Μάντζη στον Κισσαμικό. Οι μέρες περνούν και ακόμα η εκκρεμότητα, η οικονομική εννοείται, υπάρχει.

Παρότι ο παίκτης μετέχει κανονικά στις προπονήσεις, έδωσε το παρόν από την πρώτη συγκέντρωση, εντούτοις… ουδέν νεότερον!

mantzis kissamikos1

Το ρεπορτάζ λέει ότι η διοίκηση της Τριγλίας, έχει ξεπεράσει τα όρια της υπομονής και φέρεται αποφασισμένη να δώσει ένα τέλος στο σίριαλ.

Σύμφωνα δε με ασφαλείς πληροφορίες οι πρόεδροι της ραφηνιώτικης ομάδας και του Κισσαμικού μίλησαν τηλεφωνικά και πολύ σύντομα ο κ. Ροκάκης θα έρθει Αθήνα για να διευθετηθεί το θέμα.

Η διάθεση της διοίκησης της Τριγλίας είναι παρ όλα αυτά να μην σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί σε μεγαλύτερη κατηγορία όπως είναι το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, στο οποίο μετέχει από φέτος ο Κισσαμικός.

Από την άλλη βέβαια δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν έναν ποδοσφαιριστή που αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της ομάδας, είναι νεαρός και έχει ποδοσφαιρικό μέλλον.

Μόνο αν πάρουν το ανάλογο οικονομικό τίμημα θα αφήσουν τον Μάντζη να φύγει.

Εντύπωση πάντως προκαλεί η στάση της ομάδας των Χανίων στο όλο θέμα, μια και ο Κισσαμικός πλέον είναι ένα σωματείο της Β΄Εθνικής και θαπρεπε σε τέτοιας φύσης προβλήματα να ενεργεί άμεσα και επαγγελματικά στα πρότυπα δηλαδή των ΠΑΕ.

Όλα θα κριθούν όμως μετά την άφιξη και την αναμενόμενη συνάντηση του κ. Ροκάκη με τον κ. Σολδάτο.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.