Αραφήν (καταναλωτικός συνεταιρισμός): Παρθένο ελαιόλαδο σε εξαιρετική τιμή

Από το κατάστημα μας και σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, προμηθευτείτε το παρθένο ελαιόλαδο Μπάρμπα Λιάς!!!

Η εταιρεία

67 χρόνια τώρα παράγουμε και συσκευάζουμε ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο άριστης ποιότητας. Έναν γνήσιο χυμό ελιάς με φρουτώδες άρωμα, μεστή γεύση και χρυσοπράσινο χρώμα όπως μόνο η ελληνική γη μπορεί να προσφέρει.

Με έδρα τα Αηδόνια Νεμέας Κορινθίας διαθέτουμε μια κάθετη μονάδα παραγωγής (ελαιοτριβείο) και συσκευασίας (τυποποίηση) όπου το ελαιόλαδο παράγεται απευθείας και μόνο με μηχανικά μέσα με εξαγωγή εν ψυχρώ.

Η πολυετής εμπειρία, το αστείρευτο μεράκι, ο σεβασμός απέναντι στο πρωτογενές υλικό και κατ’ επέκταση απέναντι στον καταναλωτή είναι τα στοιχεία που προσδιορίζουν τη φιλοσοφία και διατρέχουν την μέχρι τώρα πορεία μας.

Ο χρόνος ωρίμανσης, η ποικιλία του ελαιοκάρπου, η τοποθεσία των ελαιόδεντρων, ο τρόπος καλλιέργειας καθώς και ο τρόπος έκθλιψης αποδίδουν ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

  • Δυνατό άρωμα φρεσκοκομμένης ελιάς
  • Χρυσοπράσινο χρώμα
  • Έντονη γεμάτη γεύση
  • Οξύτητα έως 0.5%
  • Βελούδινο και ισορροπημένο στη γεύση δύναται να συνοδεύσει ιδανικά κάθε γαστρονομική έμπνευση, αναδεικνύοντας τις γεύσεις χωρίς να τις επικαλύπτει.
  • Κατάλληλο τόσο για σαλάτες και ψάρια όσο και για μαγείρεμα.

Πιστοποιήσεις

Η διασφάλιση της ποιότητας σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας πιστοποιείται έμπρακτα μέσα από το σύστημα διαχείρησης HACCP και ISO και φυσικά μέσα από συνεχείς εργαστηριακούς έλεγχους και αυστηρές δοκιμές στις οποίες υποβάλλονται τα προϊόντα μας.

Είμαστε παράλληλα μέλη του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποιήσεως Ελαιολάδου (ΣΕΒΙΤΕΛ) και οι πιστοποιήσεις αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχημένης πορείας μας. Επαληθεύουν τα υψηλά μας πρότυπα και εγγυώνται τη διατροφική αξία ενός προϊόντος που διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα πολύτιμα θρεπτικά και οργανοληπτικά συστατικά που εσωκλείει.Κάθε στάδιο της παραγωγής του, αποτελεί μια γόνιμη ιεροτελεστία που παντρεύει την παράδοση με τη σύγχρονη τεχνολογία.

Η πολυετής εμπειρία, μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε όλα τα μυστικά της υγιούς μεταχείρισης του καρπού τη στιγμή που οι συνεχείς επενδύσεις σε επίπεδο τεχνολογικού εξοπλισμού μας επιτρέπουν να τα εφαρμόζουμε.

Κατευθείαν από τις πλαγιές της Νεμέας και της ευρύτερης περιοχής καθώς και από τους ελαιώνες της επιχείρησης με κυρίαρχη την ποικιλία Μανάκι, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Μπαρμπαλιάς, αντικατοπτρίζει την ευγένεια και τη σκληραγωγημένη συνάμα πλευρά της ελληνικής υπαίθρου.

Ένα “εκ φύσεως’’ αγνό φρέσκο ελαιόλαδο, πλούσιο σε πολυφαινόλες που διατηρεί αναλλοίωτα τα θρεπτικά και οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά συνοδεύοντας ιδανικά μια ισορροπημένη μεσογειακή διατροφή.

ladi mparmpalias1ladi mparmpalias2

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.