Βαγγ. Μπουρνούς: Ανιστόρητος κ. Λουκάτο δεν υπήρξα, ούτε αχάριστος, ούτε μεταφερόμενος

Στον κ. Λουκάτο απαντά με επιστολή του προς τα τοπικά μέσα, ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς, λέγοντάς του πως «δεν είμαι ανιστόρητος, ούτε αχάριστος», τονίζοντας ότι «τα έργα μιλούν από μόνα τους».

Όσον αφορά το αν μεταφέρθηκαν σωστά τα λόγια του επίτιμου προέδρου της Θύελλας στα διαδικτυακά μέσα, ως irafina.gr απαντάμε με τη σειρά μας, στον Αντιδήμαρχο, ότι δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να ήταν αλλιώς.

«Με σεβασμό στην πορεία καθενός δεν επέτρεψα και θα συνεχίσω να μην επιτρέπω σε κανένα να χρησιμοποιεί προσβλητικούς όρους για την πορεία μου.

Πράγματι ο κ. Λουκάτος ήταν εκ των χορηγών κατασκευής του γηπέδου 5χ5 στη Διασταύρωση, βάζοντας χρήματα για την περίφραξη του γηπέδου. Όταν ομιλεί κάποιος εκτός κειμένου μπορεί να ξεχάσει κάτι. Η πινακίδα όμως μένει εκεί αδιάψευστος μάρτυρας για αυτούς που θέλουν να μάθει ο κόσμος αν είναι δωρητές ή όχι.

Ο Θανάσης Μαρτίνος έβαλε το πλαστικό τάπητα, πάγκους και τέρματα και ο δήμος με την ΔΕΑΑΠ έβαλε το υπόστρωμα, το φωτισμό και όλα τα υπόλοιπα, έως και την αίθουσα του κυλικείου.

Αυτή είναι η αλήθεια όπως και ότι πράγματι δεν ανέφερα στην ομιλία μου ούτε το δήμο, ούτε την ΔΕΑΑΠ, ούτε τον κ. Λουκάτο τον οποίο σέβομαι.

Λυπάμαι βαθύτατα για το ήθος του λόγου του και θέλω να τον διαβεβαιώσω ότι εμείς ως δημοτική αρχή δεν επιδιώκουμε την ματαιοδοξία, όπως κάποιοι άλλοι, γι’ αυτόν και δεν θα δει ούτε τώρα ούτε στο μέλλον ταμπέλες με τα ονόματά μας.

Τα έργα μιλούν μόνα τους. Δεν θέλουν βοήθεια.

Επίσης θέλω να τον διαβεβαιώσω ότι ούτε ανιστόρητος είμαι, ούτε αχάριστος, ούτε οσφυοκάμπτης ούτε βέβαια και μεταφερόμενος.

Το μόνο που έχω να του απαντήσω είναι ότι λυπάμαι βαθύτατα για το ύφος του λόγου του αν μεταφέρθηκαν σωστά στα διαδικτυακά μέσα».

Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Ευάγγελος Μπουρνούς

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.