Β. Πιστικίδης: Ελάτε να σας ξεναγήσω κ. Μώραλη, για να δείτε που βρίσκεται η Ραφήνα…

Έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια ώστε να φτάσουμε στην απόφαση της αποκεντρωμένης με υπογραφή της Γ.Γ κ. Καρδαμίτση για αναστολή των κατεδαφίσεων. Η απόφαση αυτή αναφέρει τα 2 έγγραφα που είχα στείλει στις περιπτώσεις της κας Κούτρη και του κ. Μόκα. Το έγγραφο λέει ότι θα ορίσει νέες ημερομηνίες κατεδάφισης.

Θα πρέπει να κινηθούμε στο Υπ. Εσωτερικών για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για το θέμα και με την βοήθεια των βουλευτών της περιοχής.

Για την δήλωση του κ. Μώραλη για να πάνε οι μετανάστες στην Ραφήνα και στο Λαύριο ο κ. Πιστικίδης είπε: “Το πρώτο είναι και επισήμως από το βήμα του δ.σ καλώ τον κ. Μώραλη να τον ξεναγήσω στην Ραφήνα για να δει που βρίσκεται,κατάσταση και τις δυνατότητες που έχει η πόλη και να δούμε μαζί αν μπορούν να εφαρμοστούν οι ιδέες του”.

Το δεύτερο είναι ότι βρίσκεται στο δ.σ του Ο.Λ. Πειραιά. Στο καταστατικό του δ.σ βλέπω ότι υπάρχει θέση εκπροσώπου του δήμου Πειραιά στον ΟΛΠ ενώ, στην Ραφήνα δεν υπάρχει και εγώ δεν πρόκειται να δεχθώ κανένα νέο καταστατικό που να μην προβλέπει θέση εκπροσώπου στο δ.σ του ΟΛΡ.

Το τρίτο είναι ευχάριστο, τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου του 2015 θα εξεταστεί ολόκληρη η περιοχή του Οχυρού από την ΤΕΝΞ χωρίς κόστος ύστερα από επισκέψεις που κάναμε στο ΓΕΝ».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.