Γιαγιά στη Διώνη τρόμαξε τους ληστές και το ‘βαλαν στα πόδια!

Οι επίδοξοι ληστές βρήκαν τον μάστορά τους από μια ηλικιωμένη γυναίκα 83 ετών! Η γιαγιά μόλις κατάλαβε ότι οι δύο ληστές προσπαθούσαν να εισβάλουν στο σπίτι της δεν… μάσησε, ούτε πανικοβλήθηκε, το αντίθετο μάλιστα έβαλε τις φωνές με όση δύναμη είχε και τους ανάγκασε να το βάλουν στα πόδια. Όπου φύγει φύγει… οι θρασύδειλοι ληστές.

Το περιστατικό έγινε πριν λίγες μέρες στην περιοχή Διώνη του Πικερμίου. Ήταν μεσημέρι όταν δύο άνδρες, έβαλαν στο μάτι το σπίτι της 83χρονης και επιχείρησαν να μπουν βίαια μέσα σ αυτό με σκοπό φυσικά να ληστέψουν την ηλικιωμένη γυναίκα και να αρπάξουν ότι βρουν μπροστά τους.

Η 83χρονη όμως αντέδρασε ακαριαία, το λεγε η ψυχή της και με κίνδυνο να της επιτεθούν οι επίδοξοι ληστές, άρχισε να φωνάζει δυνατά: «Βοήθεια, βοήθεια…».

Αποτέλεσμα ήταν οι δύο άνδρες να τραπούν σε φυγή και να εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους. Η ηλικιωμένη αμέσως κάλεσε την Άμεση Δράση, έδωσε αναλυτική περιγραφή τους στα όργανα της τάξης και βοήθησε στο να έχουν οι αστυνομικοί την εικόνα των δύο «υποψήφιων» ληστών.

Μετά από κινητοποίηση οι αστυνομικοί έδρασαν άμεσα και συνέλαβαν λίγο μετά τον έναν από τους δύο, ο οποίος δεν είχε καταφέρει να το σκάσει από την γύρω περιοχή.

Η αστυνομία ανέκρινε τον επίδοξο ληστή και βρίσκεται στην αναζήτηση και του άλλου. Θεωρούν πως είναι θέμα ωρών η σύλληψή του.

Με την κίνησή της αυτή η 83χρονη έδειξε τον.. δρόμο σε άλλους ηλικιωμένους το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουν τέτοια περιστατικά και πώς πρέπει να ενεργούν.

Αρκεί φυσικά να μην μπαίνουν σε δυσάρεστες περιπέτειες!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.