“Δημητροπούλεια”: Οι κορυφαίοι δρομείς που πήραν μέρος και οι πρωτιές

Στη διοργάνωση συμμετείχαν συνολικά 700 άτομα. Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους πολλοί εν ενεργεία αλλά και παλαιότεροι πρωταθλητές του Μαραθωνίου όπως οι Μαρία Πολύζου, Γιώργος Καραβίδας, Χρήστος Σωτηρόπουλος, Γιώργος Μάλλιαρης, Γιώργος Ψαρογιάννης, η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στην απόσταση των 10.000m Χρύσα Ιακώβου και άλλα γνωστά ονόματα του αγωνίσματος αλλά και πλήθος δρομέων.

Την πρώτη θέση στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων κατέλαβε ο Κώστας Πούλιος του Παναθηναϊκού με χρόνο 32′.18”, ενώ στη δεύτερη και τρίτη θέση τερμάτισαν αντίστοιχα οι Γιάννης Χαμόδρακας και Παναγιώτης Αλιφέρης.

brabeusi andron

Στις γυναίκες πρώτη ήλθε η νεαρή πρωταθλήτρια του Γ.Α.Σ. Ιλισσός Δανάη Πασπάτη με χρόνο 41′.13″, ακολουθούμενη από την Κατερίνα Κουτλή, ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε η τέως πρωταθλήτρια Ελλάδος Γεωργία Τσάφου που επανέκαμψε πρόσφατα στην αγωνιστική δράση.

brabeusi gynaikes

Την εκκίνηση θυμίζουμε ότι έδωσε μαζί με το δήμαρχο κ. Πιστικίδη, ο κάτοχος της πανελλήνιας επίδοσης στο Μαραθώνιο και κορυφαίος δρομέας όλων των εποχών στην Ελλάδα Σπύρος Ανδριόπουλος.

ekkinisi apo dimarxo

Οι δρομείς έτρεξαν με σύμμαχο τον καιρό στους δρόμους της πόλης για να τερματίσουν στον ειδυλλιακό χώρο του Κολυμβητηρίου Ραφήνας απ’ όπου ξεκίνησε και η διαδρομή. Στον αγώνα τέθηκε σε πρώτη παγκόσμια εφαρμογή η ανάδειξη νικητών και με τη διαδικασία GOLDEN WIΝNER.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.