Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου για Δημητροπούλεια: Απολογισμός και ευχαριστίες

Τα πρώτα Δημητροπούλεια πέρασαν στην ιστορία. Μία πολύ μεγάλη διοργάνωση του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου που ήθελε με αυτό τον τρόπο, να τιμήσει τον Νίκο Δημητρόπουλο για όλα όσα προσέφερε στα κοινά τα τελευταία 16 χρόνια. Ένας αγώνας όπου οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 600, ένας αγώνας με πολλαπλά οφέλη για τον Δήμο και τους κατοίκους του.

Με τη παρουσία τους τίμησαν το Δήμο μας στον αγώνα αυτό τα μεγαλύτερα ονόματα του «δρομικού κινήματος», ενώ ο χαρακτηρισμός του από Έλληνες πρωταθλητές ως «αγώνα ευρωπαϊκών προτύπων», μας έκανε όλους όσους τον εμπνευστήκαμε, οργανώσαμε και υλοποιήσαμε υπερήφανους και ταυτόχρονα μας γέμισε ευθύνη για την επόμενη διοργάνωση.

Σε ότι αφορά την οργάνωση του αγώνα προσπαθήσαμε να έχει υψηλές προδιαγραφές. Ο άρτιος σχεδιασμός και η υλοποίηση του από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, αποδεικνύει τη σοβαρότατη και αξιοπρόσεκτη δουλειά που επιτελεί στο δημοτικά δρώμενα. Τόσο οι εργαζόμενοι αλλά και οι εκατό εθελοντές βοήθησαν με την άψογη τέλεση των καθηκόντων τους στην επιτυχία των αγώνων.

Ο αθλητισμός είναι υγεία και τέτοιου είδους δράσεις είναι απαραίτητες γιατί ενώνουν την αθλητική οικογένεια, ενώνουν στην προσπάθεια μικρούς και μεγάλους, δίνουν την ευκαιρία να συναντηθούν αθλητές και αθλήτριες από όλη την Αττική. Δίνουν την δυνατότητα σε εκατοντάδες επισκέπτες να γνωρίσουν τις ομορφιές της πόλης μας και να την αγαπήσουν.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας και είναι τιμή που μας στήριξαν σε αυτή τη προσπάθεια:

  • τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας και τον Πρόεδρο του ΟΛΡ Γ. Ορκόπουλο,
  • την LOGICOM ΜICROSOFT,
  • την LOUKATOS S.A. του Γ. Λουκάτου,
  • το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ Ραφήνας του Τ. Κεχαγιά,
  • την Ε.Κ.Ο. Πρατήριο Καυσίμων του Γ. Καψανάκη,
  • την FINANCIAL DEPLOYMENT SERVICES A.E. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ,
  • τα νερά ΒΙΚΟΣ,
  • τον ιατρικό όμιλο ΠΡΑΞΙΤΕΛΕΙΟ και τον επιστημονικό του υπεύθυνο Δημοτικό Σύμβουλο Μάκη Βουδούρη που παρείχαν την ιατρική κάλυψη των αγώνων.

Τέλος ευχαριστούμε τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ραφήνας κ. Δ. Δελτσίδη καθώς και τον Λιμενάρχη Ραφήνας κ. Ι. Ρουσάκη που η συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης ήταν καθοριστική.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.