Είδηση Βόμβα: Κατασκευή νέου γηπέδου στην Διασταύρωση με την χορηγία της οικογένειας Μαρτίνου

u0393u03aeu03c0u03b5u03b4u03bf u0394u03b9u03b1u03c3u03c4u03b1u03cdu03c1u03c9u03c3u03b7

Ναι, είναι αλήθεια. Νέο γήπεδο στην Διασταύρωση. Αυτό που όλοι θέλαμε κι αυτό που όλοι επιθυμούσαμε γίνεται πραγματικότητα.
Η είδηση (ειδησάρα κατά πολλούς) βγήκε στη χθεσινή προγραμματισμένη συνεστίαση της Θύελλας Ραφήνας, όπου παραβρέθηκε και ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου δια του Δημάρχου της Βασίλη Πιστικίδη, του Αντιδημάρχου Ευάγγελου Μπουρνούς και του επίσης Αντιδημάρχου Αντώνη Παλπατζή.

Τα ευχάριστα νέα όμως δεν ήταν ένα και μοναδικό. Υπήρξαν κι άλλα. Συγκεκριμένα: Με την ευγενική χορηγία της οικογένειας Μαρτίνου κατασκευάζονται νέες αθλητικές εγκαταστάσεις στην περιοχή της Διασταύρωσης Ραφήνας στον χώρο του πρώην Π.Ν.Α.οι οποίες με απόφαση του 1ου ΠΕΣΥ παραχωρήθηκαν για 5 χρόνια στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου.

Η σχετική αναφορά όπως σας προαναφέραμε έγινε χθες το βράδυ σε συνεστίαση της τοπικής ομάδας Θύελλας Ραφήνας, όπου παραβρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση του δήμου εκπροσωπούμενη από το δήμαρχο Πιστικίδη και τους αντιδημάρχους Ε. Μπουρνους και Α.Παλπατζη.

Η Ανακοίνωση αυτή σε συνδυασμό με την εξασφάλιση της επιχορήγησης για το αθλητικό κέντρο στο χώρο των 65 στρεμμάτων στις Διάκου Μάνδρες έτυχε γενικής αποδοχής και καταιγισμού χειροκροτημάτων.

martinoy
Όπως αναμένεται λοιπόν στην προεκλογική εκδήλωση της Γεωργίας Μαρτίνου την Κυριακή 11 Ιανουαρίου (αύριο δηλαδή) στο ξενοδοχείο Αύρα και ώρα 18.00 στην Ραφήνα αναμένεται να γίνει κοσμοσυρροή, όχι μόνο λόγω της συγκεκριμένης γενναιόδωρης χορηγίας, αλλά και λόγω της ακόμα μεγαλύτερης προσφοράς ανακαίνισης και εκσυχρονισμού των εγκαταστάσεων των εξωτερικών ιατρείων του ΠΝΑ ύψους περίπου 2,5 εκατομμυρίων ευρώ!!!

 

Εμείς από την μεριά μας κάνουμε μόνο μια ευχή: Πάντα τέτοια να ακούμε!

Β.Ι.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.