Ζευγολατιό – Θύελλα Ραφήνας 0 – 1 . Και τώρα οι δυό τους

Η Θύελλα έκανε το καθήκον της κερδίζοντας το Ζευγολατιό στην Κόρινθο με 0-1 και πάει την επόμενη Κυριακή στην Ρόδο για να πάρει την άνοδο κόντρα στον Ιάλυσο…

zeugolatio thiella2
Η ομάδα της Ραφήνας μπήκε δυνατά στον αγώνα και εξ αρχής προσπάθησε να πιέσει και να πετύχει ένα γρήγορο γκολ το οποίο θα την έβαζε σε θέση οδηγού.

Καλές κινήσεις στο πρώτο 15λεπτο και πρώτη φάση στο 10΄με τον Μουλλάκη να κάνει μια καλή ενέργεια από τα δεξιά και να κόβεται τελευταία στιγμή από την άμυνα. Το Ζευγολατιό κατάφερε να ισορροπήσει και να βρει τα πατήματα του αλλά η κατοχή και οι φάσεις έμειναν στην πλευρά της Θύελλας.

Οι «Λιγνιτορύχοι» πίεζαν ασφυκτικά και στο 17’ προειδοποίησαν με τον Γεραγωτέλλη και τον Αθανασόπουλο να σουτάρουν διαδοχηκά αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το χατήρι κοντράροντας πάνω στον τερματοφύλακα του Ζευγολατιού.

Όμως κανένας δεν μπορούσε να κάνει κάτι στο 22΄ όταν ο Μουλλάκης βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή, ο τερματοφύλακας έκανε κίνηση να τον σταματήσει και εκείνος ψύχραιμα βρήκε τον Αθανασόπουλο που με ένα απλό πλασέ έκανε το 0-1.

Μετά το γκολ η Θύελλα έπαιξε τακτικά , για να διατηρήσει το τέρμα και να καταφέρει να πετύχει ένα ακόμα για να «καθαρίσει» το παιχνίδι και έτσι διατηρήθηκε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο.
zeugolatio thiella1

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και απειλούσαν με σουτ έξω από την περιοχή ή από λάθη που έκανα οι αμυντικοί της Θύελλας.

Στο 53΄ όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι όταν σέντραρε ο Αθανασόπουλος, ο αέρας άλλαξε την τροχιά της μπάλας, μπέρδεψε τον τερματοφύλακα και βρήκε στο οριζόντιο.

Ακόμα στο 65΄ η Θύελλα είχε την ευκαιρία να καθαρίσει τον αγώνα όταν ο Χαρακτίδης έβγαλε τον Δημοσπύρο μόνο του στην περιοχή,εκείνος πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά έφυγε πολύ δεξιά χωρίς να μπορεί να πλασάρει και γύρισε την μπάλα πάλι στον Χαρακτίδη που έστειλε την μπάλα άουτ.

Το παιχνίδι είχε γίνει «ροντέο» και οι δύο ομάδες για τους λόγους του ήθελαν να πετύχουν το γκολ όμως η Θύελλα φαινόταν πάντα να είχε την λύση απέναντι σε ότι δυσκολία έβαζε το Ζευγολατιό. Στο 87΄ η μπάλα βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Κατσιούλη με αρκετούς παίκτες του Ζευγολατιού όμως με υπερένταση η άμυνα κατάφερε να διώξει.

Λίγα λεπτά αργότερα ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του αγώνα .

Θύελλα Ραφήνας (Τσιγκούλης) : Κατσιούλης, Τσέλιος, Ντούνης, Μανουσάκης, Τασσόπουλος, Δημοσπύρος(66΄Καζαντζής), Γεραγωτέλης, Κατσούγκρης, Μουλλάκης, Χαρακτίδης(75’Προδρόμου), Αθανασόπουλος(80΄ Μαργιέτης)

Στέλιος Ανδρικάκης

Στο άλλο παιχνίδι του 11ου ομίλου

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ – ΙΑΛΥΣΟΣ 0 – 2

Η βαθμολογία μετά την 5η αγωνιστική 

1.Ιάλυσος 13 

2.Θύελλα Ραφήνας 11 

3.ΑΟ Ζευγολατίου 3 

4.Ακράτητος 1 

Η επόμενη αγωνιστική (6η, 31/5)

Ακράτητος-ΑΟ Ζευγολατιού

Ιάλυσος-Θύελλα Ραφήνας

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.