Η Διασταύρωση Ραφήνας γιόρτασε διπλά (φωτό)

Παραμονή της Αναλήψεως και η Διασταύρωση το γιόρτασε διπλά! Πρώτα με την Λιτάνευση της εικόνας, αφού πρώτα προηγήθηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του σεβασμιότατου Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικολάου και αργότερα στο πανηγύρι προς τιμή της εκκλησίας της Αναλήψεως.

panigiri analipseos nikolaos
Πλήθος πιστών κατέκλυσε στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως Διασταύρωσης Ραφήνας, όπου με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός και ακολούθησε η λιτάνευση της εικόνας.

analipseos ekklisia

Την εικόνα συνόδευσαν εκτός από τους ιερείς, ο Δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης, οι Αντιδήμαρχοι Βαγγ. Μπουρνούς, Αντ. Παλπατζής, Δημ. Τσεβά, Γ. Κοκκόλης ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Γιώργος Δουβίτσας. ο πολιτευτής και πρώην βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία Νίκος Καντερές, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, τοπικοί σύμβουλοι, η μπάντα της Φιλαρμονικής, ο τοπικός ερευνητής Δημ. Μακρής, ο Βλαδ. Καϊσερλόγλου και πολλοί πιστοί.

episimoi

kanteres makris pistikidis

makris doubitsas

Μετά ακολούθησε γλέντι μέχρι πρωίας στο πανηγύρι προς τιμή της εκκλησίας της Αναλήψεως, στο παλιό γήπεδο της Διασταύρωσης με το μουσικό συγκρότημα του Κώστα Αντωνίου, όπου την οργάνωση είχε αναλάβει η Θύελλα Ραφήνας με την συνδρομή του Δήμου και του ΔΟΠΑΠ.

sygkrotima

Εκεί ήταν όλη το δσ της Θύελλας, με τον Μπήλιο, τον Λουκάτο, τους Μυτιληναίους και τα άλλα παιδιά, όπου συμμετείχαν και στο ψήσιμο, και στο ταμείο και στο σερβίρισμα!

mpilios

loukatos

Παρόντες και τα μέλη της νεοεκλεγείσας διοίκησης της Τριγλίας, με τον πρόεδρο Βαγγέλη Σολδάτο, τους Μάριο Διαγγελάκη, Κώστα Κοζή, Γιάννη Βατίστα και τον προπονητή στους μικρούς Λάκη Κρικέλη. Σε άλλο τραπέζι διακρίναμε τον Iron Βασίλη Κολλάρο με την δική του παρέα.

triglia

kollaros

aris

paiktes thiellas

kosmos1

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.