Η ενημέρωση και το πάρκινγκ στην οδό Μάντικα

Κουβέντα έγινε στο δημοτικό συμβούλιο για τον τρόπο και τον χρόνο που ειδοποιούνται οι σύμβουλοι και ενημερώνονται για τις εισηγήσεις των θεμάτων. Αυτός ήταν κατά τον κ. Φαφούτη ο λόγος που ψήφισε «παρών» σε δύο θέματα που συζητήθηκαν.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Φαφούτης είπε ότι για το 3ο και 6ο θέμα δεν είχε ενημερωθεί για την σύσκεψη της οικονομικής επιτροπής και ψήφισε «παρών». Τότε λοιπόν αναφέρθηκε για το ζήτημα που υπάρχει, σχετικά με τον τρόπο που τους ειδοποιούν και ότι και στο παρελθόν υπήρχε πρόβλημα. Τελικά και μετά την παρέμβαση του κ. Μισοκοίλη, είπε ο κ. Μπουρνούς ότι θα τους ειδοποιούν και τηλεφωνικά εκτός από email.

Για την ιστορία να αναφέρουμε τα δύο θέματα:

3. Λήψη απόφασης βάσει της 105/2015 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής περί ορισμού δικηγόρου για παροχή γνωμοδότησης σχετικά με την επιστροφή εγγυητικών επιστολών του έργου «Αποπεράτωσης Πνευματικού – Πολιτιστικού Κτιρίου Δήμου Ραφήνας» και περί έγκρισης οικονομικής προσφοράς.

*Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία . Παρόν ψήφισε ο κ. Φαφούτης, Κατά η κ. Τόκα

6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της 104/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής περί έγκρισης της 5ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού έτους 2015.

*Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία . Παρόν ψήφισε ο κ. Φαφούτης και ο κ. Τσαλαπατάνης ενέκρινε μόνο το σκέλος που αφορά τις πληρωμές των υπαλλήλων

Δείτε το βίντεο

 

Μεγάλη κουβέντα όμως έγινε και στο 10ο θέμα που αφορούσε τη λήψη απόφασης περί έγκρισης του 1ου ΑΠΕ, 1ης συμπληρωματικής σύμβασης και χορήγηση παράτασης έργου «Διαμόρφωση δημοτικού χώρου στάθμευσης στην οδό Μάντικα», όπου χρειάζονται 13000€ για να μπει κροκάλα και για να ολοκληρωθεί το έργο απαιτείται μια παράταση 60 ημερών, δηλαδή πάμε για τις 11/7/2015.

* Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία .Κατά ψήφισαν η κ. Τόκα, ο κ. Φαφούτης, ο κ. Μαυρουδής και ο κ. Βουδούρης

Δείτε το βίντεο

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.