Η Θύελλα Ραφήνας πήρε πολύτιμο βαθμό στη Παλ. Φωκαία (0-0)(ανανεωμένο)

Αήττητη πέρασε από την δυνατή έδρα του Πρωτέα Παλαιάς Φωκαίας η Θύελλα Ραφ. Απέσπασε ισοπαλία χωρίς τέρματα (0-0), παίρνοντας έτσι έναν πολύτιμο βαθμό στην φρενήρη κούρσα που κάνει φέτος στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ατυχία να χάσουν στο ζέσταμα, πριν την έναρξη του αγώνα, τον Χαρακτίδη ο οποίος έπαθε τράβηγμα και αντικαταστάθηκε εσπευσμένως από τον Τσέλιο. Η αλλαγή αυτή προφανώς χάλασε τα αρχικά πλάνα του προπονητή της Πέτρου Τσιγγούλη. Από πλευράς γηπεδούχων απουσίασε λόγω τραυματισμού ο έμπειρος επιθετικός Παπαντζίμας, ο οποίος αντικαταστάθηκε με επιτυχία από τον Μπονιάκο.

Το ματς ήταν αρκετά καλό ποιοτικά αλλά οι φάσεις μπροστά στα τέρματα σχετικά λίγες. Οι ανασταλτικές γραμμές των αντιπάλων «δούλεψαν» καλά. Βέβαια, η Θύελλα ήταν πιο επικίνδυνη και δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρει. όμως πότε ο τερματοφύλακας Θωμόπουλος και πότε τα σωστά μαρκαρίσματα πάνω στους επιθετικούς της, δεν επέτρεψαν την παραβίαση της εστίας του Πρωτέα, που με αντεπιθέσεις κυνήγησε ένα γκολ…

Σε τέτοια περίπτωση, με σουτ του Μπονιάκο στο 59’ ο Πρωτέας είχε δοκάρι ενώ σε φάση διαρκείας στο 89’ ο Ντόσκας είχε κι αυτός δοκάρι για λογαριασμό των φιλοξενουμένων.

Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Τσαλίκογλου, Κυριακόπουλος.

ΠΡΩΤΕΑΣ: Θωμόπουλος, Μακροδημήμητρης, Βασιλείου, Μπούσκος, Ποστόλης, Κατσούλας, Μακρυπίδης, Μπονιάκο (89′ Διακορώνας), Μαραγκός (70′ Λέκα), Γεωργίου (90′ Κούλιμπης), Μαμάκος.

ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Αράπης, Οικονόμου (81′ Μανουσάκης), Γεραγωτέλλης, Ντούνης, Ντόσκας, Τσέλιος (85′ Μαργέτης), Καζαντζής, Αθανασόπουλος, Κατσούγκρης, Δημεσπύρα (62′ Μουλάκης).

Στον άλλο σημερινό αγώνα ο Κουβαράς κέρδισε 2-0 το Μαρκό.

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής στην Α΄ κατηγορία

ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ – ΜΑΡΚΟ 2-0
ΠΡΩΤΕΥΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑΣ 0-0
ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΜΑΚΡΗΣ – ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΑΟ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ – Α.Π.Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ – ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ
Ρεπό: ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.