Η οδός Έλλης Αλεξίου στη Ραφήνα και οι οδηγικές πατέντες!

Σας είχαμε γράψει από την περασμένη Παρασκευή ότι η οδός Έλλης Αλεξίου (Lidl) είναι κλειστή λόγω εργασιών διαπλάτυνσης του πεζοδρομίου.

Γι αυτό τον λόγο ο δήμος έχει τοποθετήσει την κατάλληλη σήμανση με πινακίδες και κολωνάκια για να απαγορεύσει την διέλευση των αυτοκινήτων.

Ο έλληνας οδηγός όμως δεν δείχνει να καταλαβαίνει από αυτά.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες η πινακίδα που βρίσκεται στην Έλλης Αλεξίου και Χρυσ. Σμύρνης με την σήμανση ότι εκτελούνται έργα έχει μετακινηθεί και οι οδηγοί των αυτοκινήτων μπαίνουν κανονικά χωρίς να δώσουν και ιδιαίτερη σημασία.

ellis alexiou night5

Σημασία πολλοί δεν δίνουν ούτε και στα κολωνάκια που είναι τοποθετημένα στα μισά του δρόμου ακριβώς μετά την είσοδο για το parking του Lidl και συνεχίζουν την πορεία τους μέχρι που ανακόπτονται από τα κολωνάκια και τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα που βρίσκονται στο τέλος της Έλλης Αλεξίου.

ellis alexiou night2

Κάπου εκεί αρχίζουν και καταλαβαίνουν ότι τα προηγούμενα εμπόδια υπάρχουν για κάποιο άλλο λόγο, εκτός του να αναδείξουν τις οδηγικές αρετές τους στην αποφυγή εμποδίων και αρχίζουν τις πατέντες.

Κάποιοι πιο τολμηροί ανεβαίνουν στο πεζοδρόμιο μπροστά στο νέο πνευματικό κέντρο και προσπαθούν να βρουν δίοδο ανάμεσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα ώστε να κατέβουν, ενώ κάποιοι άλλοι χρησιμοποιούν το parking του Lidl ώστε να παρακάμψουν τα εμπόδια.

ellis alexiou night3

ellis alexiou night1

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.