Η ομάδα του aikido Ραφήνας στο «Άκου τι είπαν» του Χρ. Φερεντίνου!

Η δυνατή ομάδα του aikido Ραφήνας με τους Πέτρο Μουλαγιάννη, Γιώργο Καρατζά, Γιώργο Τρανό, Βαλάντη Σερδενέ και Δημήτρη Δελτσίδη (άπαντες του Martial Arts Club Rafinas), πήραν μέρος σε ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεπαιχνίδια, το «Άκου τι είπαν» που παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος.

Τα γυρίσματα έγιναν πρόσφατα σε ένα από τα στούντιο που έχει ο Alpha και η εκπομπή θα παιχτεί από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, γύρω στον Οκτώβριο. Ωστόσο ένα πρώτο δείγμα από τον Φερεντίνο και την ομάδα του aikido, να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό.

Ήταν μάλιστα τόσο μεγάλη η χαρά τους που όπως έλεγαν «η εμπειρία ήταν φανταστική για όλους μας, περάσαμε σούπερ», ενώ για τον παρουσιαστή έχουν να λένε τα καλύτερα. Δεν θα σας αποκαλύψουμε αν κέρδισαν, για να υπάρχει και λίγο σασπένς!

Για την περίφημη ομάδα του aikido του Αθλητικού Ομίλου Ραφήνας (Α.Ο.Ρ) έχουμε να σας πούμε ότι διαπρέπει στις επιδείξεις.

deltsidis martial art5

Λαμβάνουν μέρος στις επιδείξεις που γίνονται ανά την Ελλάδα με άριστα αποτελέσματα. Ο Πέτρος Μουλαγιάννης είναι εκπαιδευτής και κάτοχος Μαύρης Ζώνης 4 Dan και οι υπόλοιποι «μαθητές»- μαχητές.

deltsidis martial art3

Ένας από αυτούς, ο Δημήτρης Δελτσίδης είναι ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας της Ραφήνας, ο οποίος παρακολουθεί τα μαθήματα και είναι εξαιρετικός αθλητής.

deltsidis martial art1

deltsidis martial art2

Για να πάρετε μια μικρή γεύση σας λέμε ότι το Αϊκίντο είναι μια σχετικά σύγχρονη ιαπωνική πολεμική τέχνη, δημιουργημένη από τον Μοριχέι Ουεσίμπα (Morihei Ueshiba – 1883-1969).

Βασικό της τεχνικό χαρακτηριστικό είναι ότι πρόκειται για τη σύνθεση διαφόρων παλιότερων παραδοσιακών πολεμικών τεχνών.

deltsidis martial art4

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.