Η Πάλη την πίτα, η Ρυθμική τα φλουριά!

Ήταν όλοι τους εκεί. Αθλητές της Πάλης, αθλήτριες της Ρυθμικής, γονείς, φίλοι, Υποψήφιοι που κατέβηκαν στις εκλογές, η Δημοτική Αρχή, παράγοντες του τόπου και δημοσιογράφοι. Ο Σύλλογος των δυνατών, όπως χαρακτηριστικά αποκαλείται, έκοψε πριν λίγες μέρες την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε μια λαμπρή εκδήλωση σε γνωστό Café – Restaurant της Ραφήνας.

 

pita palestikos11

pita palestikos1

Οι ευχές για «Επιτυχίες, καλή αθλητική χρονιά και πολλά μετάλλια για την πόλη μας» έδωσαν και πήραν. Οι αθλήτριες της ρυθμικής είχαν την τιμητική τους, αφού παρέλαβαν τα διπλώματα προόδου των εξετάσεων κατάταξης Ιανουαρίου 2015, ενώ παράλληλα η αίθουσα πλημμύρισε με παλαιστικές λαβές, που παίζονταν σε βιντεοπροβολή.

pita palestikos3

Ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης έκοψε την πρώτη πίτα για την Πάλη, καθώς τόνισε ότι θέλει και ο Δήμος να είναι δυνατός όπως οι παλαιστές. Κάποιοι όμως τον κατηγόρησαν ότι τήρησε «σιγή ιχθύος» για το θέμα της στέγασης των τμημάτων του Συλλόγου.

Την πίτα για τη Ρυθμική έκοψε ο Πρόεδρος του Παλαιστικού κ. Θοδ. Κολλάρος που… χαριτολογώντας και απευθυνόμενος στον κ. Πιστικίδη είπε: «Δήμαρχε εσύ έχεις και το μαχαίρι και το πεπόνι για να λύσεις το θέμα μας. Δεν μπορούμε όμως να έχουμε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο».

pita palestikos4

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Γιώργος Πάντζας, Νίκος Καντερές, Γεράσιμος Βουδούρης (και οι τρεις είχαν κατέβει ως Υποψήφιοι Βουλευτές στις πρόσφατες εκλογές), ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Υπεύθυνος Αθλητισμού Περιφέρειας Αττικής Σπύρος Πάντζας, ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης, οι Αντιδήμαρχοι Ευαγ, Μπουρνούς, Δ, Τσεβά, Αντ. Παλπατζής, Παν. Καλφαντής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημ. Μισοκοίλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μ. Τσέρμου, Σ. Αραπικιλής, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Γ. Δουβίτσας, η π. Αντιδήμαρχος Π. Χρήστου, ο π. Δημ. Σύμβουλος Ν. Τζιβελέκης, ο τομεάρχης Ανεξ. Ελλήνων Αν. Αττικής Δ. Καραγεωργίου, ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Αν. Αττικής Π. Γαβριήλ και οι δημοσιογράφοι Χρ. Τσεμπέρης. και Βαγ. Ιωάννου.

pita palestikos5

pita palestikos6

Ο τ. Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Γιώργος Χριστόπουλος και ο Σ. Πετρόπουλος έστειλα συγχαρητήριες και ευχαριστήριες ευχές μια και δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, λόγω της προεκλογικής εκστρατείας που μετείχαν.

pita palestikos7

Οι τυχερές που κέρδισαν φλουριά και δώρα ήταν οι αθλήτριες Παπακωνσταντίνου Θεοδώρα, Μισοκοίλη Ευιάννα και Κατσινούλα Ευαγγελία, όλες της Ρυθμικής, ενώ χορηγοί της εκδήλωσης ήταν το cafe-restaurant “La sera” (Χαχολάκης- Μισοκοίλης), το κομμωτήριο Aris Hair Style (Γρίφιζα Μαρία) και οι δημιουργίες “KokkalakiKokkalaki” (Ουρανία Μερλέμη Σκλιά).

Η βραδιά έκλεισε με την ευχή αθλητών και γονέων «ο Παλαιστικός να αποκτήσει την δική του στέγη, αυτή που αξίζει στα παιδιά μας».

pita palestikos8

pita palestikos2

pita palestikos9

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.