Η Ραφήνα θα υψώσει STOP στην κατεδάφιση του ακινήτου της κ. Κούτρη. Να είμαστε όλοι εκεί!

Το ραντεβού είναι για σήμερα στις 09.00 στην οδό Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης. Εκεί όπου είναι προγραμματισμένη η κατεδάφιση του ακινήτου της κας Κούτρη, εκεί όπου όλοι μας πρέπει να υψώσουμε ένα τεράστιο STOP για να μη γκρεμιστεί το σπίτι της ραφηνιώτισσας.

Το irafina.gr θα μεταφέρει λεπτό προς λεπτό ότι πρόκειται να συμβεί σήμερα το πρωί, την προσπάθεια της δημοτικής αρχής και των κατοίκων να ματαιωθεί η κατεδάφιση γιατί πρόκειται να ακολουθήσουν κι άλλες, γιατί δεν φταίνε οι κάτοικοι γι αυτό που έχει γίνει, γιατί πήραν μια απόφαση εν μέσω πολιτικών εξελίξεων (βλέπε εκλογές), γιατί δεν προλαβαίνουν να κινηθούν οι κάτοικοι που κινδυνεύουν τα σπίτια τους τη στιγμή που δεν έχουν αναλάβει τα πόστα τους καλά καλά οι υπουργοί.

Σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις. Χθες κυκλοφόρησε η είδηση της παρέμβασης του βουλευτή Περιφέρειες Αττικής των ΑΝ.ΕΛ Κώστα Κατσίκη στην εκτελούσα χρέη γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Καλλιόπη Καρδαμίτση, όμως χρόνος δεν υπάρχει για αναστολή της απόφασης κι όλα κρέμονται σε μια κλωστή!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.