Κινηματογραφική Λέσχη Ραφήνας: Εγκαίνια για σινεφίλ και όχι μόνο!

Η επιθυμία πολλών συμπολιτών μας για τη δημιουργία Κινηματογραφικής Λέσχης στη Ραφήνα, όχι μόνο έγινε πραγματικότητα, αλλά χθες το βράδυ έγιναν και τα εγκαίνια στον αίθριο χώρο των ΚΑΠΗ με φόντο τα… αστέρια!

Για να πάρει σάρκα και οστά όμως η Κινηματογραφική Λέσχη έβαλαν το χεράκι τους πολλοί συμπολίτες μας, από τον Δήμαρχο Βασίλη Πιστικίδη, τους Αντιδημάρχους Ευαγ. Μπουρνού, Αντ. Παλπατζή, τον πρόεδρο του ΔΣ Ραφήνας-Πικερμίου Δημ. Μισοκοίλη, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Γιώργο Δουβίτσα, τους Γ. Χαχολάκη και Ευγ. Καπριγιάννη του ΝΠΔΔ έως τους Αλ. Μαστέλο, Τόλη Πικουλίδη, τους εργαζόμενους στον Δήμο, τον Θ. Σέντερη, τον Σπ. Μισοκοίλη, την Λίλυ Αυλωνίτου και άλλους πολλούς.

Ο Βλαδίμηρος Καϊσερλόγλου αφού πρώτα καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στην ιδέα του Πλάτωνα Ανδριτσάκη και πώς μετουσιώθηκε σε πράξη.

Ο Βασ. Πιστικίδης με την σειρά του έκανε λόγο για τις προσπάθειες που είχαν ξεκινήσει από παλιά για την λειτουργία χειμερινού κινηματογράφου στην περιοχή μας και πώς φτάσαμε στην Κινηματογραφική Λέσχη.

DSCI0906

Ο πρώην Δήμαρχος Ανδρέας Κεχαγιόγλου αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι να ολοκληρωθεί η αίθουσα κινηματογράφου-θεάτρου στο νέο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο. Δυο λόγια για την Κινηματογραφική Λέσχη είπε και ο εμπνευστής της ιδέας Πλάτων Ανδριτσάκης.

DSCI0897

Ακολούθησαν μελωδίες εμπνευσμένες από τον κινηματογράφο με τους Πλάτων Ανδριτσάκη (κιθάρα), Στέλιο Ταχιάτη (βιολεντσέλο) και Δάφνη Πανουργιά (φωνητικά) και στη συνέχεια προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ του . Γραμματικόπουλου «Τριγλίας τέφρα, κόσμημα Ραφήνα». Η εκδήλωση έκλεισε με μια μικρή δεξίωση με εδέσματα και ποτά στον μπουφέ.

DSCI0895

DSCI0904

Παραβρέθηκαν στα εγκαίνια όλοι όσοι αναφέρθηκαν πριν και οι Δήμητρα Τσεβά (Αντιδήμαρχος), Γ. Φίλιας (πρώην πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου), η Χρ. Παναγιώτου, η Σωσώ Λέου, η Άννα Ραφτοπούλου (του Λυκείου Ελληνίδων Ραφήνας), ο Αλ. Καφφέζας (Πρόεδρος Πολιτιστικού Πικερμίου), ο Πέτρος Βλαχάκης (Πρόεδρος Κρητών), ο Δημ. Μακρής (ιστορικός της περιοχής), ο Δημ. Σκαρέας (Φιλαρμονική) και πολλοί λάτρεις του σινεμά!

DSCI0896

DSCI0898

DSCI0899

Φωτό: Βασίλης Κελέκης

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.