Ματαιώνεται ο αγώνας Θύελλας – Καρλόβασι Σάμου!

thiela-rafinas

Μετά από την αδυναμία που δήλωσε η ομάδα της Σάμου να κατέβει στο παιχνίδι, ο προγραμματισμένος για την Τετάρτη 25 Μαρτίου, αγώνας της Θύελλας Ραφήνας με το Καρλόβασι Σάμου για το 6ο Όμιλο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ματαιώνεται.

Ο αγώνας ήταν να γίνει στο γήπεδο της Ραφήνας το πρωί (10:30) για να διευκολυνθεί η ομάδα της Σάμου, όμως τελικά σήμερα το πρωί ειδοποιήθηκαν στην Θύελλα ότι δεν μπορούν να συμμετάσχουν στην διοργάνωση.

Θυμίζουμε ότι στο άλλο ζευγάρι του ομίλου θα παίξουν Δάφνη Δαφνώνας Χίου –Ολυμπιακός Χαλκίδας και την Τετάρτη 1 Απριλίου (ώρα 16.30) θα γίνει η συνάντηση της Θύελλας με γηπεδούχο τον νικητή Δάφνης-Ολυμπιακού Χ.

Πάντως το οικονομικό θέμα με αυτήν την διοργάνωση είναι πολύ σοβαρό και η ΕΠΟ θα πρέπει να λάβει κάποιες αποφάσεις. Ήδη από τις 32 ομάδες οι 21 με το Καρλόβασι 22 έχουν δηλώσει ότι δεν θα κατέβουν διότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα. Οι ομάδες θα πρέπει να μετακινηθούν σε μακρινά ταξίδια και τα έξοδα είναι πολλά.

Το θέμα τέθηκε επί τάπητος και στην διοίκηση της Θύελλας με τις γνώμες να διαφέρουν. Οι παίκτες με τους συνεχόμενους αγώνες Κυριακή – Τετάρτη – Κυριακή πρωτάθλημα, κύπελλο αλλά και εμβόλιμες αγωνιστικές, έχουν ήδη ταλαιπωρηθεί με συνέπεια να γίνονται αλλαγές σε κάθε παιχνίδι και οι Λιγνιτωρύχοι να έχουν χάσει την ομοιογένεια και την συνοχή τους.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.