Μεϊμάρογλου: Νέα αρχή, νέα πρόκληση!

Παρών και στη νέα προσπάθεια που θα κάνει η Τριγλία στη Γ’ Εθνική, θα είναι ο Χρήστος Μεϊμάρογλου. Ο έμπειρος αμυντικός ανανέωσε τη συνεργασία του με τη διοίκηση του Βαγγέλη Σολδάτου και λίγες ώρες μετά μίλησε στο ‘pamebala.gr’ για την εξέλιξη, το… αντάμωμά του με τον Ιβάν Νεντέλκοβιτς και τις βλέψεις για την προσεχή σεζόν.

-Χρήστο, τι μέτρησε περισσότερο και απάντησες θετικά στην πρόταση της Τριγλίας;

”Η προσέγγιση της ομάδας! Από την πρώτη στιγμή μου έδειξαν ότι με ήθελαν και αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος για τον οποίο απάντησα θετικά και γρήγορα”.

-Νέα διοίκηση στην ομάδα. Με αυτή την έννοια, είναι μια πρόκληση η νέα χρονιά;

”Η αλήθεια είναι πως τον πρόεδρο, αλλά και πολλά άλλα μέλη της νέας διοίκησης τα γνωρίζω ήδη. Ωστόσο, κάθε χρονιά είναι διαφορετική και αποτελεί μία νέα αρχή και μία νέα πρόκληση για τον καθέναν από εμάς”.

-Ποια είναι τα χαρακτηριστικά στοιχεία της Τριγλίας σαν ομάδα;

”Πρόκειται για ένα σύνολο που παίζει στρωτό και συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Άλλωστε, τα περισσότερα παιδιά παίζουν χρόνια μαζί και γνωρίζονται καλά. Σίγουρα, αυτό βοηθάει πολύ”.

-Έχεις συνεργαστεί με τον Ιβάν Νεντέλκοβιτς στην Αγία Παρασκευή. Πως είναι σαν προπονητής;

”Με τον κόουτς ήμασταν μαζί δύο χρόνια. Είχαμε πολύ καλή συνεργασία, παίζαμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και πιστεύω πως θα ταιριάξουν αυτά που ζητά ο ίδιος, με τον τρόπο που παίζει η ομάδα από τα προηγούμενα χρόνια. Ασφαλώς, θα προσθέσει κι εκείνος τα στοιχεία του”.

-Θα μπορούσε κάποια στιγμή η Τριγλία να κάνει την υπέρβαση και να βρεθεί στη football league;

”Διοίκηση και προπονητής μίλησαν για μία καλή πορεία και άνετη παραμονή. Επομένως, αυτός είναι ο στόχος μας! Η δική μας δουλειά είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με στόχο τη νίκη και τίποτ’ άλλο”.

Πηγή: pamebala.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.