Με την Θύελλα στην Κόρινθο…

Άλλο ένα ταξίδι άλλο ένας αγώνας. Την Κυριακή (24/5/2015) η ομάδα της Θύελλας έδινε τον πέμπτο της αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική στην Κόρινθο κόντρα στο Ζευγολατιό. Όχι ένα μακρύ ταξίδι όπως στην Καρδίτσα, στην Χίο ή στην Κρήτη όμως αρκετά κουραστικό για μία ομάδα που έχει δώσει πολλά φέτος.

Η ώρα αναχώρησης 13.30 , όλοι οι παίκτες, ο προπονητής, μέλη της διοίκησης έξω από το γήπεδο ακόμα και ο Ντόσκας που λόγω προβλήματος υγείας δεν κατάφερε να ακολουθήσει την αποστολή.

Η πορεία για μία ακόμα νίκη είχε ξεκινήσει. Το κλίμα θετικό, οι παίκτες σε καλή κατάσταση, όλα έδειχναν να βαίνουν καλώς. Ο κάθε ποδοσφαιριστής είχε τον δικό του τρόπο για να κάνει τον χρόνο να περάσει μέχρι να φτάσουμε στον τελικό προορισμό μας, το Ζευγολατιό. Μερικοί μιλούσαν, άλλοι άκουγαν μουσική ενώ κάποιοι περνούσαν στιγμές με μέλη της οικογένειας τους, ότι μπορούσαν για να καταπολεμήσουν το άγχος ενός ακόμα δύσκολου παιχνιδιού.

Μία στάση λίγο πριν το γήπεδο για να «τεντώσουν» τα πόδια τους οι παίκτες και συνεχίσαμε την πορεία μας. Φτάνοντας στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές πάτησαν αγωνιστικό χώρο κάνοντας την γνωστή πλέον «βόλτα» πριν την προθέρμανση και έπειτα αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια όπου ανακοινώθηκε η βασική ενδεκάδα.

Οι βασικοί βγήκαν στο γήπεδο και ξεκίνησαν την προθέρμανση με τον γυμναστή ενώ σιγά σιγά φίλαθλοι και των δύο ομάδων μαζευόντουσαν και γέμιζαν την εξέδρα. Στις 17.00 ο αγώνας ξεκίνησε, το αποτέλεσμα γνωστό, 0-1 με τέρμα του Αθανασόπουλου στο 22’ και η Θύελλα πήρε την νίκη.

zeugolatio thiella06

Το ταξίδι της επιστροφής άργησε να ξεκινήσει μία ώρα μετά από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γυμναστής της ομάδας Αλέξης Σακελαρίου που υπέφερε από τροφική δηλητηρίαση και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της Κορίνθου όπου τον φρόντισαν οι γιατροί. Ευτυχώς πάει καλύτερα…

Όλοι πολύ χαρούμενοι για την νίκη αλλά και αποφασισμένοι για θετικό αποτέλεσμα στον «τελικό» κόντρα στον Ιαλυσό στην ερχόμενη Κυριακή στην Ρόδο. Στις 22.00 το πούλμαν έφτασε στην Ραφήνα και μας υποδέχθηκε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Σπύρος Λουκάτος, που είχε φτάσει νωρίτερα.

Μένει ακόμα ένα ταξίδι για να ολοκληρωθεί η φετινή πορεία της Θύελλας για να δούμε της επιφυλάσσει το μέλλον.

Στέλιος Ανδρικάκης

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.