Μόνο στο irafina.gr: Ριφιφί σε τράπεζα στην Αρτέμιδα! Με τον ίδιο τρόπο που είχαν χτυπήσει στο Πικέρμι

Διάρρηξη με τη μέθοδο του ριφιφί, διαπιστώθηκε σε τραπεζικό υποκατάστημα με τους δράστες να αναζητούνται. Ο συναγερμός που χτύπησε στο υποκατάστημα τράπεζας (Alpha), στην Αρτέμιδα, προκάλεσε την κινητοποίηση της νυχτερινής περιπολίας.

Όταν το πλήρωμα του περιπολικού έφτασε στο σημείο (16/05-04.00), διέκρινε τρία άτομα, ενόπλους να διαφεύγουν από το υποκατάστημα.

Κατά την αυτοψία , διακριβώθηκε ότι οι δράστες με τη μέθοδο του ριφιφί, είχαν εισβάλλει στο τραπεζικό υποκατάστημα. Άμεσα ενημερώθηκε ο διευθυντής του υποκαταστήματος, ώστε να μεταβεί στο χώρο και να διαπιστωθεί αν οι δράστες έχουν αφαιρέσει χρήματα.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι είναι οι ίδιοι που πριν 15 μέρες χτύπησαν το υποκατάστημα της Εθνικής όταν λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα Σαββάτου 2 Μαΐου, είχαν μπει από την πλαϊνή πόρτα στην τράπεζα που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Μαραθώνος στο Πικέρμι και χρησιμοποιώντας ηλεκτρικό τροχό, άνοιξαν το ΑΤΜ του υποκαταστήματος, αποσπώντας από αυτό 200.000 ευρώ.

Τη ληστεία είχαν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας της τράπεζας αλλά οι δράστες φορούσαν κουκούλες που έκρυβαν τα πρόσωπά τους.

Μάλιστα τότε είχαμε γράψει ότι πρόκειται για «επαγγελματική δουλειά» (δείτε εδώ) καθώς οι δράστες φορούσαν και γάντια προκειμένου να μην αφήσουν αποτυπώματα ενώ άγνωστο παραμένει το πως διέφυγαν από το σημείο της ληστείας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.