Οι σωλήνες, η δωρεά του Lidl και η παρέμβαση του Παλπατζή

Σήμερα το πρωί λύθηκε το… μυστήριο με τους σωλήνες και το φορτηγό με τους υπαλλήλους του Δήμου που δούλευαν μετά τα μεσάνυχτα. Την εξήγηση μας την έδωσε ο Αντιδήμαρχος Αντώνης Παλπατζής…

Τους σωλήνες αυτούς τους ξήλωσε κατ΄ αρχάς το σούπερ μάρκετ Lidl, όπως και τα σκέπαστρα (σκίαστρα) και τα δώρισε στον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου κατόπιν συνεννόησης φυσικά των δύο πλευρών. Του Δήμου και της διοίκησης του γερμανικού σούπερ μάρκετ.

solines apothiki dimou1

Κι επειδή η όλη επιχείρηση έπρεπε να γίνει αργά, την ώρα δηλαδή που δεν υπήρχαν αυτοκίνητα παρκαρισμένα μέσα στον χώρο του Lidl, ξεκίνησαν μετά το κλείσιμο του σούπερ μάρκετ.

parking lidl2

Τότε με άμεση παρέμβαση του Αντιδημάρχου Αντώνη Παλπατζή, πήρε τηλέφωνο παρά το γεγονός ότι δεν είναι Ραφήνα και βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές στη Χαλκιδική, τους υπαλλήλους του Δήμου οι οποίοι έσπευσαν να πάρουν τους σωλήνες και τα σκέπαστρα και να τα «παρκάρουν» στον αποθηκευτικό χώρο του Δήμου απέναντι από το σχολικό κτίριο.

solines apothiki dimou2

Η ώρα είχε φτάσει μετά τα μεσάνυχτα γι αυτό κι ακούστηκε αυτός ο θόρυβος, που τελικά δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Όσο για την «ανάποδη» διαδρομή η εξήγηση είναι ότι δεν μπορούσε λόγω όγκου να ακολουθήσει άλλη διαδρομή.

Με την ευκαιρία ρωτήσαμε τον Αντιδήμαρχο και για την Έλλης Αλεξίου. Μας είπε ο κ. Παλπατζής «Δεν έχουμε κανένα θέμα με το Lidl και το πάρκινγκ, ο δρόμος είναι ανοιχτός και έχει κλείσει ένα μέρος για άλλους λόγους».

DSC 3368

Από την μεριά του και ο πρόεδρος των εργαζομένων στον Δήμο Σταύρος Τζιβιτζής μας έδωσε διευκρινίσεις για το θέμα που δημιουργήθηκε:

«Θα ήθελα να σας πω σε αποκατάσταση της αλήθειας, ότι τα σκίαστρα ξηλώθηκαν από τον προαύλιο χώρο του καταστήματος (Lidl) και μεταφέρθηκαν κατόπιν παραχώρησης του σούπερ μάρκετ στην αποθήκη του Δήμου. Αυτή την δουλειά έκανε το φορτηγό χθες αργά το βράδυ».

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να τονίσουμε πως επ ουδενί δεν θέσαμε θέμα γύρω από την νομιμότητα των εργασιών, των υπαλλήλων του Δήμου, ίσα ίσα που υπερτονίσαμε πως δουλεύουν παραπάνω ώρες και εκτός ωραρίου και ειδικά τα τελευταία χρόνια που τα οικονομικά είναι δύσκολα και αναγκάζονται να καλύψουν τα οποιαδήποτε κενά. Αφήστε λοιπόν κατά μέρους τα περί δόλου και τις δήθεν υποψίες.

Η μόνη μας ένσταση είναι ότι το φορτηγό δεν μπορεί να πηγαίνει αντίθετα στον δρόμο και ειδικά όταν η ώρα είναι προχωρημένη, ο φωτισμός λίγος και η επικινδυνότητα μεγάλη. Αυτά….

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.