Οι χαμηλές πτήσεις και το καυσαέριο από τα καράβια

Από τον αγαπητό φίλο του irafina.gr Βλαδίμηρο Καϊσερλόγλου, λάβαμε πριν λίγο το παρακάτω μήνυμα, για δύο θέματα που μας απασχολούν όλους και που είναι αφορμή να ασχοληθούμε σε βάθος… Διαβάστε και θα συμφωνήσετε μαζί του-μας.

Αγαπητοί φίλοι γεια σας.

Θα ρωτήσετε ίσως και θα έχετε δίκιο, τι θέλει μεσ’ την ζέστη ο παππούς Βλαδίμηρος και μας ενοχλεί; Η ζωή μας είναι σκέτος θάνατος από δυο γεγονότα που κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί η τουλάχιστον εγώ δεν γνωρίζω να έχει ενδιαφερθεί.

Α .Είναι 15.00μ.μ (12-8-2015), δεν μπορούμε να κάτσουμε στην βεράντα μας, διότι λίγα μέτρα πιο πάνω περνούν τ’ αεροπλάνα, είτε όταν έρχονται, είτε όταν φεύγουν (ανάλογα με τον καιρό). Επαναλαμβάνω ποτέ (όσο εγώ γνωρίζω) δεν έδειξε κανείς το παραμικρό ενδιαφέρον. Και εν πάση περιπτώσει επειδή είμαι άνθρωπος της παραγωγής μ’ ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Ξέρετε κάτι εσείς; Το πρόβλημα είναι εντονότατο καθημερινά και σε μεγάλα διαστήματα της ημέρας.

marikes aeroplano4

Β. Αναχώρηση των καραβιών, πρωί – πρωί 07.30-08.00.Ελατε για Καφέ στο σπίτι μας, κυρίως μέρες με λίγο βοριαδάκι. Δεν μπορεί να κάτσει κανείς, απ’ τα καυσαέρια.

paralia rafinas panorama

Θάνατος και τα δυο θέματα. Πιστεύω ότι εάν θέλετε (το τονίζω αυτό) μπορείτε να ξεκινήσετε μια δυνατή καμπάνια, ώστε ν’ αντιληφθούν οι αρμόδιοι τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΡΓΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ.

Και ξέρετε τι θέλουμε; Να βαδίζουν όλοι με βάσει τους κανόνες πτήσεων, αλλά και λειτουργίας των πλοίων. Τι πιο απλό!!!!!!!!

Πρώτα η ανθρώπινη ζωή και μετά το ΧΡΗΜΑ-ΚΕΡΔΟΣ.

Ίσως σας κούρασα, γι’ αυτό και σταματώ προς το παρών, ελπίζοντας ότι κάτι καλό θα βγει εάν και σεις δείτε το πρόβλημά μας. Άλλωστε έχω πολλά να πω.

Με Φιλικά Αισθήματα.
Βλαδίμηρος (Καϊσερλόγλου)

*Οι φωτογραφίες είναι σημερινές από την παραλία Μαρίκες που δείχνουν πόσο χαμηλά πετούν σήμερα τα αεροπλάνα πηγαίνοντας για προσγείωση και από το πάρκινγκ στην παραλία της Ραφήνας

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.