Ο Βασ. Κολλάρος «ξαναχτυπά» και δωρίζει 20 χαρταετούς σε μαθητές

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Βασίλης Κολλάρος βρίσκεται πάντα κοντά στα παιδιά και έχει δείξει πάμπολες φορές την αγάπη του και την αμέριστη συμπαράστασή του σε αυτά. Εξ ού και τυγχάνει της απολύτου εμπιστοσύνης των γονιών που φέρνουν τα παιδιά τους στον Παλαιστικό Σύλλογο Ραφήνας – Πικερμίου.


Παρόλο το τρέξιμο του, λοιπόν σε αγώνες, προπονήσεις, υποχρεώσεις στον Σύλλογο, οικογενειακά βάρη, δεν παύει να σκέφτεται τους συνανθρώπους και ειδικά όσους έχουν προβλήματα και έχουν την ανάγκη βοήθειας. Φτάνοντας λοιπόν οι μέρες της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας, μέρες χαράς και κεφιού για τα παιδιά κυρίως, ο πρωταθλητής με την «μεγάλη καρδιά» αποφάσισε να δωρίσει σε συνεννόηση πάντα με τα σχολεία της περιοχής και τους δασκάλους 20 χαρταετούς σε μαθητές και μαθήτριες που δεν έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν δικούς τους.

Έτσι σήμερα το πρωί επισκέφθηκε μαζί με τον Πρόεδρο του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας –Πικερμίου Θόδωρο Κολλάρο, το 1ο και το 4ο Δημοτικό Σχολείο μίλησε με τους Διευθυντές κ.κ Σαράντη Χέλμη και Σταύρο Τσόνια και παρέδωσε τους χαρταετούς.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.