Ο Γ. Χανούμης στην παρουσίαση του Real Ryder (ποδηλασία κλειστού χώρου)

Το Πρότυπο γυμναστήριο, με εκπρόσωπο τον Γ. Χανούμη, είχε την τιμή να βρεθεί με τον Colin στην παρουσίαση του Real Ryder, μαζί με τον αντιπρόσωπο στην Ελλάδα Δημήτρη Γρηγορέλλη.

To Real Ryder ποδήλατο είναι ένα εντελώς μοναδικό μοντέλο που προσφέρει μία καινούρια εμπειρία στην ποδηλασία κλειστού χώρου (indoor cycling).

real ryder3

Σε σχέση με τα συμβατικά, στατικού τύπου, ποδήλατα αυτό έχει τη δυνατότητα για κίνηση και στις 3 διαστάσεις του χώρου, καθώς μπορεί να τρέφεται δεξιά, αριστερά, αλλά και να επικλίνει είτε προς τα εμπρός είτε προς τα πίσω! Πρόκειται για μία πατενταρισμένη τεχνολογία η οποία αναπτύχθηκε και εφευρέθηκε από τον Colin Irving.

Η ιδέα πίσω από αυτή την καινοτομία βασίζεται στο ότι, αντί κάποιος να κάνει ποδηλασία σε μονοδιάστατο επίπεδο, τώρα πλέον αυτό προεκτείνεται σε κινήσεις του σκελετού του ποδηλάτου, αλλά και του συστήματος του τιμονιού, οι οποίες καθορίζονται από τις δυνάμεις που ασκεί ο αναβάτης. Αυτό δίνει μία πολύ καλύτερη ρεαλιστική αίσθηση της ποδηλασίας, η οποία, συνοπτικά, προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα:

  • Αύξηση της δύναμης των μυών που στηρίζουν και σταθεροποιούν τον κορμό
  • Κάψιμο έως και 20% περισσότερες θερμίδες σε σύγκριση με ένα συμβατικό στατικό ποδήλατο, καθώς ενεργοποιούνται περισσότεροι μύες κατά τη χρήση του RealRyder
  • Αύξηση της αντοχής, ταχύτητας και καλύτερης προσαρμογής με το άθλημα της ποδηλασίας
  • Προσφέρει περισσότερη ελευθερία κίνησης κατά το πετάλι με αποτέλεσμα να ενδυναμώνουν μεταξύ άλλων η πλάτη, γόνατα, κτλ

Ο Colin Irving μας επισκέφτηκε πρόσφατα ο ίδιος στην Ελλάδα, προκειμένου να μας ενημερώσει για τις δυνατότητες του RealRyder. Αυτό έγινε σε συνδυασμό και μίας live παρουσίασης του Real Ryder σε γυμναστήριο στην Αθήνα.

real ryder4


 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.