Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας – Πικερμίου: Η Άννα Αποστόλου αθλήτρια της χρονιάς

Σαν αθλήτρια της χρονιάς για το 2015 για τον παλαιστικό σύλλογο Ραφήνας Πικερμίου βραβεύτηκε στα πλαίσια του COSMOGYM FESTIVAL & CONTEST η Άννα Αποστόλου. Η 15χρονη αθλήτρια του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας – Πικερμίου, είναι κόρη του Απόστολου Αποστόλου και της Λιακάκου Χριστίνας, έχει τρία αδέρφια και κατοικεί στην Ραφήνα.

Ξεκίνησε Ρυθμική σε ηλικία 11 ετών. Η αθλήτρια του Παλαιστικού Ραφήνας-Πικερμίου αγαπάει πολύ το άθλημα αυτό και προσπαθεί συνεχώς για το καλύτερο. Είναι αφοσιωμένη στην ομάδα της και στο έργο τους. Όνειρο της είναι να φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο στο άθλημα της Ρυθμικής και η μελλοντική της επιθυμία είναι να καταφέρει να ενταχθεί στον τομέα της Ιατρικής.

apostolou anna4

Όλη η ομάδα είναι δεμένη και αγαπημένη μεταξύ τους και ελπίζουμε να παραμείνει έτσι. Η προπονήτρια της στην αγωνιστική Αργυρώ Νώτα είναι το είδωλο της, τη θαυμάζει και πάντα προσπαθεί να της δείξει τον καλύτερο της εαυτό και ελπίζει πάντα να την κάνει χαρούμενη για εκείνη αλλά και για ολόκληρη την ομάδα και που πάντα στηρίζει και εμψυχώνει τις αθλήτριες της.

apostolou anna5

Ευχαριστεί επίσης πολύ την προπονήτρια της Βέλμα Ανδριανάκη για την βοήθεια που πρόσφερε σε όλα τα κορίτσια και τη βελτίωση τους στην Ρυθμική.

Τέλος θα ήθελε να ευχαριστήσει και την προπονήτρια της Φανή Ψαθά η οποία ήταν ο λόγος που όλα τα κορίτσια έχουν καταφέρει και έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο καθώς επίσης στην στήριξη και την παρουσία της στις εύκολες και δύσκολες στιγμές των κοριτσιών.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.