Παρακολουθήστε ζωντανά το ντέρμπι Θύελλα Ραφ. – Κορωπί (Σάββατο 15.00). Τι δήλωσαν στο irafina.gr Π. Τσιγκούλης και Σπ. Λουκάτος

Οι συνεργασίες και οι εκπλήξεις συνεχίζονται στο irafina.gr όπως το είχαμε προαναγγείλει. Αυτή τη φορά σε συνεργασία με το sportaltv.gr μπορείτε να παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση το παιχνίδι της χρονιάς για την Α΄Κατηγορία ΕΠΣΑΝΑ, ανάμεσα στην πρωτοπόρο Θύελλα Ραφήνας και το Κορωπί.Το irafina.gr εκτός από την τηλεοπτική μετάδοση, θα καλύψει τον αγώνα με δημοσιογραφικό και πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ.

Από τον Θοδωρή Λινάρδο

Οι δύο πρωτοπόρες ομάδες στη βαθμολογία θα δώσουν το μεγάλο «ραντεβού» στο γήπεδο «Π. Σκούφος» της Ραφήνας σήμερα Σάββατο στις 15.00. Η πρωτοπόρος Θύελλα Ραφήνας (50 βαθμοί) υποδέχεται το δεύτερο Κορωπί (43 βαθμοί, με αγώνα λιγότερο) για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε ένα ματς το αποτέλεσμα του οποίου είτε θα βάλει «φωτιά» στην κορυφή, είτε θα δώσει ένα «πρόωρο» τέλος όσον αφορά την κατάκτηση του τίτλου.

Για να παρακολουθήστε live την αναμέτρηση των δύο ομάδων κάντε “κλικ” στο παρακάτω link:

http://www.sportaltv.gr/index.php/live-ch-2

Ουσιαστικά οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που «καίγονται» περισσότερο για τη νίκη, αφού μόνο έτσι θα διατηρηθούν σε τροχιά κορυφής, τη στιγμή που η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη απολαμβάνει προς το παρόν την… ασφάλεια της διαφοράς των επτά πόντων!

Ο κόουτς των «λιγνιτωρύχων», Πέτρος Τσιγκούλης δήλωσε για το ματς στο irafina.gr:

«Θα αναμετρηθούν δύο πολύ καλές ομάδες, σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, ωστόσο πιστεύουμε πολύ σε εμάς και στις δυνατότητές μας. Δεν ξεχνάμε ότι χάσαμε στον πρώτο γύρο στην αντίπαλη έδρα, οπότε αυτό μπορεί και να είναι ένα έξτρα κίνητρο την ώρα του αγώνα, όμως που θα πρέπει να λειτουργήσει θετικά για τους παίκτες μας στον αγωνιστικό χώρο. Εχουμε ήδη λάβει πολύ σοβαρά το ματς και καλούμε τους φίλους της Θύελλας να έρθουν να μας στηρίξουν. Θεωρώ θα διεξαχθεί παιχνίδι υψηλού επιπέδου και κερδισμένοι ελπίζουμε να είμαστε εμείς. Ο δρόμος μας συνεχίζεται και δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο πέραν της επικράτησής μας στην συγκεκριμένη αναμέτρηση».

«Μισός τίτλος»

Από την δική του πλευρά, ο γενικός αρχηγός της Θύελλας, Σπύρος Λουκάτος, έστειλε το μήνυμά του:

«Για εμάς σκοπός είναι η νίκη, όχι για τη ρεβάνς, αλλά για να μπορούμε να λέμε πως είμαστε ακόμη πιο κοντά στον στόχο. Η νίκη θα σημαίνει… μισό τίτλο για εμάς. Οι φίλαθλοί μας περιμένουν πώς και πως το ματς, μακάρι να βοηθήσει και ο καιρός, ώστε η προσέλευση να είναι μαζική. Ο κόσμος έχει δώσει το μήνυμα ότι θα είναι παρών, περιμένουμε μάλιστα και φιλοξενούμενους, τους οποίους και θα υποδεχθούμε με τον καλύτερο τρόπο. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα σε προσωπικό επίπεδο, αντίπαλοι είμαστε για τα 90’ του αγώνα. Φυσικά, εμείς θέλουμε αποκλειστικά και μόνο τη νίκη, καθώς οι δύο κατά τεκμήριο καλύτεροι του ομίλου, θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους».

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο κ.Μάλαμας με βοηθούς τους κ.Πολυχρονιάδη και Δουλγεράκη. Παρατηρητής είναι ο κ.Παναγιωτίδης.

Η Θύελλα Ραφήνας στις 9 εντός έδρας αναμετρήσεις της έχει 8 νίκες και 1 ισοπαλία, ενώ έχει καταφέρει να σκοράρει 27 φορές και να δεχτεί μόλις 4 τέρματα.

Στα θετικά των γηπεδούχων η ποικιλία σκοραρίσματος σε όλη την διάρκεια του 90′.

Αντίστοιχα η ομάδα του Κορωπίου στις 9 εξόδους της, μετρά 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα. Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους είναι 6-10.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
21η αγωνιστική
ΣΑΒΒΑΤΟ 31/1/15 – ώρα 15.00
Γήπ. Ραφήνας: ΘΥΕΛΛΑ – ΚΟΡΩΠΙ (Μαλαμάς – Πολυχρονιάδης, Δουλγεράκης)
Γήπ. Π. Φωκαίας: ΠΡΩΤΕΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Ανδρ. Βλάχος – Γουρνιάς, Πανούτσος)
Γήπ. Κουβαρά: ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ (Κορδολαίμης – Μπουξμπάουμ, Τσαλίκογλου)

ΚΥΡΙΑΚΗ 1/2/15 – ώρα 15.00
Γήπ. Κρυονερίου: ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΜΑΡΚΟ (Ζαχαρόπουλος – Β. Τζαφόλιας, Αχ. Παπαδόπουλος)
Γήπ. Λαυρεωτικής: ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Μαλαμάς – Πολυρονιάδης, Γουργιώτης)
Γήπ. Ν. Μάκρης: ΕΘΝΙΚΟΣ – ΜΑΧΗ (Μπερέτας – Σπίθας, Περδίκης)
Γήπ. Αγ. Στεφάνου: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. – ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μπουξμπάουμ – Πανούτσος, Παπαδιώτης)
Γήπ. Παλλήνης: ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ (Λάμπρου – Μακρής, Μήταρης)
Ρεπό: ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.