Ποιοι και γιατί εκβιάζουν τους επιχειρηματίες της περιοχής. Σοβαρές καταγγελίες

Σε σοβαρότατες καταγγελίες περί εκβιασμού επαγγελματιών από επιτήδειους προχωρά η διεύθυνση υγειονομικού ελέγχου και περιβαλλοντικής υγιεινής της περιφερειακής ενότητας ανατολικής Αττικής, ύστερα από πληθώρα καταγγελιών στις υπηρεσίες της καθώς και σε επιμέρους αστυνομικά τμήματα.

Η διεύθυνση ενημερώνει τους επιχειρηματίες πως οι αρμόδιοι υπάλληλοι της Δ/νσης Υγειονομικού ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής Αν. Αττικής είναι συγκεκριμένοι και διαθέτουν υπηρεσιακή ταυτότητα. Ασκούν τα καθήκοντά τους ανά δύο (2) σε κάθε τομέα, όταν δε πρόκειται για διερεύνηση καταγγελιών ο έλεγχος είναι έκτακτος, ως εκ τούτου δεν ενημερώνουν εκ των προτέρων για την ημέρα και ώρα των ελέγχων.

Τέλος, παρακαλεί όλους τους επαγγελματίες κατά τον έλεγχο να ζητούν την υπηρεσιακή ταυτότητα και όταν πέφτουν θύματα εκβιασμού να το καταγγέλλουν στα αρμόδια Αστυνομικά Τμήματα ή στον Εισαγγελέα.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινίσεις αναφορικά με υγειονομικούς ελέγχους, οι επιχειρηματίες κι οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Υγειονομικού ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής στο τηλέφωνο 213-2005253.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.