Ραφήνα: Καταχειροκροτήθηκαν τα Παιδιά του Βουνού (φωτό)

Την παράσταση “Μίλα μου, δεν σ΄ακούω”” παρακολούθησαν οι θεατές σήμερα Κυριακή 26 του μηνός στις 21.15 στο Γυμνάσιο-Λύκειο Ραφήνας από τα Παιδιά του Βουνού.

Μια παράσταση με μικρά σκετσάκια, που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις.

Σχέσεις μεταξύ ανθρώπων ,σχέσεις με το δημόσιο κλπ. και τις εναλλαγές συναισθημάτων… γέλιο, κλάμα, σάτιρα, προβληματισμός καθήλωσε τους θεατές που στο τέλος χειροκρότησαν θερμά τους συντελεστές και τους πρωταγωνιστές.

Το καλωσόρισμα έκανε η κα. Τασούλα Πανταζή – Δημοπούλου, η ψυχή της ομάδας, η οποία ευχαρίστησε τις τρεις κοπέλες της ομάδας την Αλκιόνη Νίτσα, Νικολίνα Μπαϊρακτάρη και την Ηλέκτρα Μικροπούλου που έφτιαξαν τα σκηνικά της παράστασης με την βοήθεια του κ. Χρύσανθου ο οποίος είχε αναλάβει και τον ήχο, τον Ντίνο Παρηγόρη που χάρισε τα σκηνικά, τους γονείς που προσφέρουν, την Μαρία Λιώνη και τον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο και την Ελίνα για το μακιγιάζ.

DSC 3318

Την παράσταση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Βασ. Πιστικίδης, η Αντιδήμαρχος Δήμ. Τσεβά, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Γ. Δουβίτσας και ο πρόεδρος της κινηματογραφικής λέσχης Βλ. Καϊσερλόγλου

DSC 3321

Η είσοδος ήταν δωρεάν.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.