Ρεσιτάλ τραγουδιού της Δήμητρας Κωτίδου από το σύλλογο φίλων της μουσικής Ραφήνας

Την Κυριακή 1η Μαρτίου 2015 στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου Μακτζώρτζ (Ευβοϊκού 35, Ραφήνα) ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Ραφήνας παρουσιάζει ρεσιτάλ τραγουδιού της Δήμητρας Κωτίδου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα Scarlatti, Caldara, Pergolesi, Handel, Mozart, Schumann, Puccini, Bellini, Faure, Offenbach, Σακελλαρίδη και Ξανθόπουλου.

Τη Δήμητρα Κωτίδου θα συνοδεύει στο πιάνο ο Γιάννης Αερινιώτης. Σύντομη ανάλυση-παρουσίαση των έργων θα πραγματοποιήσει ο μουσικολόγος Γιάννης Παπαδόπουλος. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η Δήμητρα Κωτίδου είναι διπλωματούχος μονωδίας του ωδείου Kodaly και συνεργάζεται με την Εθνική Λυρική Σκηνή από το 2007. Έχει τραγουδήσει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και σε πολυάριθμες παραγωγές του Φεστιβάλ Αθηνών με τη Συμφωνική και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, με την Καμεράτα, με τον οπερατικό θίασο του Μπολσόι και με την ορχήστρα της ΕΛΣ. Έχει δώσει ρεσιτάλ στην Αθήνα και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και στο εξωτερικό.

Ο πιανίστας Γιάννης Αερινιώτης τελείωσε το Εθνικό Ωδείο και με υποτροφία του Ελληνοσοβιετικού Συνδέσμου συνέχισε σπουδές στη Μόσχα και στη Βιέννη. Έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμα ρεσιτάλ στην Αθήνα, τον Πειραιά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Έχει συνεργαστεί με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών δίνοντας ρεσιτάλ, συνοδεύοντας στις υποτροφίες «Μαρία Κάλλας» και στα σεμινάρια που έδωσε η Ακαδημία Bach της Στουτγκάρδης.

resital filoi mousikis2

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.