Σήμερα Πέμπτη 6/8 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλεί την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015 και ώρα 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος σε συνεδρίαση για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα κάτωθι θέματα:

1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης υπογραφής προγραμματικής σύμβασης διαδημοτικής συνεργασίας με ΕΜΠ για την εκπόνησηερευνητικού προγράμματος με τίτλο “ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΚΑΙ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ».

2. Λήψη απόφασης περί συγκρότησης επιτροπών παραλαβής εργασιών και προμηθειών.

3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της Γ’ Αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015 του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ραφήνας Πικερμίου με δ.τ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΒΟΥΝΙΔΗΣ»

4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της Α’ Αναμόρφωσης του πίνακα στοχοθεσίας οικονομικών αποτελεσμάτων του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ραφήνας Πικερμίου με δ.τ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΒΟΥΝΙΔΗΣ»

5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής γιατο πρόγραμμα Αποκατάστασης της Οικονομικής Λειτουργίας του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου για την αναχρηματοδότηση των υφιστάμενων δανειακών υποχρεώσεών του.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.